Shopping i Bordeaux

Bordeaux-reiseguidebanner

Bordeaux er ikke den mest kjente turistbyen i Frankrike, og uansett tenker man nok ikke på Bordeaux som en typisk shopping-by. Men der tar man feil igjen. Byens mange gågater innbyr til spaserturer og shopping. Frankrike er jo kjent for sine motebutikker, og Bordeaux gjør absolutt ikke skam på dette. Her møter du Cartier, Hugo Boss, Louis Vuitton og alle andre vi ikke har råd til.  Vi anbefaler gaten Cours de l'Intendance og Gambretta-torget for de som er moteløver og har råd til å være det.

Heldigvis er Bordeaux også fylt med butikker som selger produkter til langt lavere priser.Vin og antikviteter

Det er kjent over hele Frankrike at i Bordeaux kan du få kjøpt vin og antikviteter av ypperste klasse. Det finnes mange spesialbutikker for akkurat dette. Kom deg til gaten Rue Notre-Dame hvor det myldrer av antikvitetsbutikker.

For vin og mat foreslår vi Cousin & Compagnie i gaten rue du Parlement St Pierre, nr. 36. Her får du gode råd og mulighet til å smake.

Handlegater i Bordeuax

For butikker generelt er det gågaten rue Sainte-Catherine som er den ledende. Start ved Place de la Comedie. Her finner du Galeries Lafayette, en av våre favoritter når det gjelder klær, interiør og mye annet. Lafayette-kjeden er kanskje Frankrikes mest kjente og mest populære varehus.

Shoppingsentre i Bordeaux

Meriadeck ligger på gaten rue Claude Bonnier og holder åpent mandag til lørdag fra 1000 til 2000. Dette er nok det største senteret i Bordeaux. Spesielt bra på rimelige moteriktige klær for damer.  Dessuten finner du naturligvis flere spisesteder og alt annet du forventer i et moderne shoppingsenter.

Le Marche des Grand Hommes ligger på Place des Grands Hommes og holder åpent mandag til lørdag fra 0700 til 2000. Sjekk ut matavdelingen! 

Noen spesialtips for Bordeaux!

Black Sea Caviar er en kjede som har spesialisert seg på salg av russisk kaviar fra svartehavet, og også den svært eksklusive kaviaren fra Iran. Dette er en butikk som du ikke finner her hjemme. Du kan også få kjøpt den riktige vodkaen til kaviarmerket ditt her. Adressen er 5, rue de Martignac

En butikk som har spesialisert seg på salg av ost er Antonin i gaten 6, rue Fondaudège. Her lages ost etter gamle hemmelige oppskrifter og tilvirkningen skjer på tradisjonelt vis.

------> NEXT PAGE

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.