Boston

boston back bay

Boston er en amerikansk by med europeisk preg. Her oppmuntres man faktisk til å spasere rundt i bykjernen og oppleve den gode og vennlige atmosfæren.

Photo: "Boston Back Bay reflection" by Robbie Shade - Flickr: Boston's Back Bay. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons.Boston er et svært populært reisemål, og mer enn 12 millioner turister besøker årlig byen. Turisme er viktig for regionen og byen er vel rustet til å gi deg valuta for pengene, med mange interessante muséer og severdigheter, og en historie du ikke finner i noen andre byer i USA.

Boston er en av de eldste byene i USA, og ligger i regionen New England hvor de første pilgrimmene fra Europa slo seg ned.

Boston kalles ofte Selvstendighetens vugge og byen hadde en viktig rolle i USAs tidlige historie. Her skjedde det berømte Boston Tea Party, en utløsende faktor til den amerikanske selvstendighetskrigen, og slaget ved Bunker Hill. Og byen har mer enn kultur og historie. Ikke langt unna Boston ligger den kjente og idylliske feriehalvøya Cape Cod.

Velger du Boston er med andre ord alt tilrettelagt for en feriereise som tilfredsstiller de flestes turisters behov.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.