Budapest

budapest slottet

Budapest er kontrastenes by, øst og vest er mye mer synlig her enn i den mer besøkte kulturnaboen Praha. Ikke bare sosialt, men også geografisk. På en høyde vest for den storslagne Donau ligger den aristokratiske gamlebyen Buda. Fra slottet kan du titte ned på den atskillig gråere Pest-siden i øst.Budapest er det ubestridte midtpunktet i Ungarn. Så å si alt av administrasjon, kultur og forretninger har base i Budapest, alle riksveiene starter fra byen, og rundt en femtedel av Ungarns drøye 10 millioner innbyggere bor der.

Budapest kan besøkes når som helst på året, som en helgetur med partner eller familie, eller som base på en lengre utforsking av resten av Ungarn. 


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Budapest med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Du får fortsatt svært god valuta for pengene i Budapest sammenlignet med resten av Europa, og kommersialiseringen har på langt nær gått så langt som i f.eks. Praha. Vi kan bare ønske deg god ferie! 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

------> NEXT PAGE