Buenos Aires

buenos aires congreso

Med sine brede boulevarder, grandiose bygninger og store grønne parker virker Buenos Aires mer europeisk enn noen annen latinamerikansk storby. Kanskje ikke så uventet med tanke på at de fleste av innbyggerne er av europeisk, og hovedsakelig italiensk, herkomst. Dette har satt sine spor i både matkulturen, arkitekturen og det sosiale liv.

Photo: "Atardecer en el Congreso de la Nación Argentina" by Miguel César - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.Buenos Aires har nok gallerier, teatre, museer og restauranter til å holde enhver kulturinteressert travelt opptatt i dagevis, men også par og barnefamilier burde lett kunne hygge seg stort i Argentinas hovedstad når som helst på året. Når vinteren er som kaldest i Norge, er det full sommer i Argentina, så vær nøye med å undersøke temperatur og klima for perioden du har tenkt å besøke Buenos Aires.

Buenos Aires har hatt sine tilbakeslag og økonomiske problemer, men siden 2002 har byen opplevd en kraftig vekst i turismen. Som følge av dette har både infrastruktur og antall tilbud til besøkende forbedret seg radikalt. Buenos Aires er for oss en annerledes og spennende storby der kulturen, menneskene og attraksjonene vil gi deg gode og varige minner for livet.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.