Reiseguide om Cagliari på Sardinia - Reiseplaneten

Cagliari

cagliari via romaDrømmer du om Sardinia så vil det være 50 % sjanse for at Cagligari er den første byen du besøker på øya. Og det er ikke noe dårlig alternativ.Cagliari er Sardinias hovedstad og største by. Cagliari er et naturlig knutepunkt for Sardinia med sin store havn og internasjonale flyplass. Cagliari har også øyas største jernbanestasjon, og fra den spaserer du rett ut til den store paradegaten Via Roma i Cagliaris sentrum.  

Cagliari byr på historiske områder, shoppingmuligheter, deilig mat og naturligvis barer du besøker for en drink eller et glass vin eller to. Høydepunktet, bokstavelig talt, er å ta turen opp til festningen St. Remy og plassen Piazzetta David Herbert Lawrence. Fra sistnevnte plass har du fantastisk utsikt over Cagliari og Middelhavet.

Cagliari er en forholdsvis stor by med ca. 165.000 innbyggere og byr på mange attraksjoner og severdigheter. Du finner  kulturinstitusjoner for enhver smak og det er kort vei til en rekke flotte badebyer og strender.Det er riktig nok en del turister som besøker byen, men langt fra den mengden man kunne forvente. Og kanskje er det derfor de lokale innbyggerne er så hyggelige. I Cagliari møter du en service og imøtekommenhet som nødvendigvis ikke er vanlig på kjente feriesteder i Italia.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.