Cape Town

cape town table mountain1

Cape Town er en av verdens vakreste byer. Den har en fascinerende historie, og det er et mylder av attraksjoner både i og rundt byen. Cape Town er også en av de mest kontrastfylte byene i verden. Størsteparten av den hvite befolkningen bor i den rene, moderne og vestlige delen av byen med flotte strandpromenader og handlegater. I øst bor nesten utelukkende den fargede befolkningen, i pappskur og bølgeblikkhus.Photo: "Table Mountain Cape Town Mountain Biking Jeep Tracks" byEbrahimabader - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 viaWikimedia Commons

De aller fleste besøkende faller pladask for Cape Town og blir betatt av den flotte beliggenheten mellom to verdenshav, under det mektige Table Mountain.

Byen har noe for alle, og både barnefamilier, par på romantisk tur, backpackere og storbyentusiaster vil raskt finne seg til rette i Cape Town. Det går fint an å tilbringe én uke her uten å bli lei. Noen bruker byen som et utgangspunkt for videre utforsking av Sør-Afrika.

Ideelt sett bør du besøke Cape Town mellom november og mars. Da er klimaet best. Den sørafrikanske vinteren i juni-august kan være stormfull.

Vi ønsker deg velkommen til Cape Town og er sikker på at du vil få gode og varige minner fra denne fascinerende byen.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.