Dubai Videofilmer

Dubai / Emiratene

Vi har samlet noen utvalgte filmer og reisevideoer om Dubai for deg slik at du skal kunne få inspirasjon til å reise, men også til å lage film og ta bilder selv. Dubai er en vakker by med mange historiske severdigheter. I tillegg byr Dubai på mange attraksjoner i løpet av året. Se gjerne vårt fotogalleri om Dubai for mer inspirasjon.

Dubai for turister

Video: 5 min. og  18 sek.
film.jpg
Bli med på en rundtur i Dubai. Her får du se byens skyline, gatemarkeder, og smykkebutikker med gull, gull og atter gull. Dubai er ikke bare moderne bygninger, gull og glitter samt shopping, men også arabisk kultur, minareter og gamle kryddertradisjoner.

Vakrest er kanskje byen fra elven. Taxi-båter frakter deg bortover elven for en meget rimelig penge. Og ikke glem strendene. Lange, vakre og varme!

Dubai Flyplass

Video: 6 min. og 50 sek.
film.jpg
Bli med på besøk til Emiratenes største flyplass. Ja, naturligvis snakker vi om Dubai Interational Airport. Her er faktisk alt som glitrer gull. Vi pleier normalt å tilbringe så liten tid på flyplasser som mulig, men i Dubai er det helt greit å slå ihjel noen timer blant duty free butikker og restauranter.

Og er du heldig kan du vinne en Mercedes, Porsche eller Ferrari. Det er kun 1000 lodd (hvert lodd koster imidlertid 1000 kroner også!) så vinnersjansen er stor.

Størst, høyest og dyrest

Slide show: 5 min. 04 sek.
fotoramme.gif
Med et lite skråblikk på Dubai viser dette slide-showet noe at den kombinerte galskapen og det geniale med Dubai og Dubais utviklingsprosjekter. Du får detaljert informasjon om verdens mest spektakulære og kjente hotell, Burj Al Arab. Og tro oss, vi har vært der og kan bekrefte at det er noe for seg selv.

Byen som aldri sover er ikke lenger New York, det er Dubai.


Har du tips om filmer vi bør ha med om Dubai? Eller kanskje du har en film eller fotografier du selv har tatt og som vi bør bruke? Send oss ditt bidrag og du kan få flybilletter til utvalgte reisemål i Europa. Send bilde (jpg-format) eller link til videoklipp til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." title="Reisetips til Reiseplaneten">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.