Hotell i Dubrovnik

Dubrovnik-reiseguidebanner

De fleste vil kanskje ønske å bo i selve gamlebyen i Dubrovnik, men innenfor bymurene finnes det faktisk bare to hoteller: det råflotte femstjerners Pucie Palace på torget, og trestjerners Stari Grad i en sidegate til Placa. Stari Grad har bare åtte rom og er ofte fullbooket måneder i forveien. Dermed ender mange i stedet på den nærliggende halvøya Lapad, eller på et av hotellene langs kysten i Ploce.

De aller fleste hotellene er nybygde eller restaurerte etter balkankrigen. De er moderne og rene, men regn med rundt 800–1000 kroner for et dobbeltrom på et vanlig trestjerners hotell og høyere priser i høysesongen juli-august.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Følgende Dubrovnik-hoteller vurderes blant de beste turistklassehotellene av anerkjente reisenettsteder:

Grand Villa Argentina 5star

Adresse: Frana Supila 14, i Ploce. Dette er et luksuriøst 5-stjerners hotell beliggende ti minutters gange fra den østre byporten. Hotellet har flott sjøutsikt, basseng, treningsrom og egen strand. Blant tidligere gjester kan nevnes Elizabeth Taylor, Haile Selassie, Tito, Maggie Thatcher, Maria Callas, John Malkovich og fyrst Rainier av Monaco.

Les mer om Grand Villa Argentina

 

Hotel Excelsior 5star

Adresse: Frana Supila 12 i Ploce. Dette 5-stjerners hotellet er naboen til Grand Villa Argentina og i samme prisklasse. Det er på ni etasjer og har innendørs svømmebasseng og spa. 170 rom, mange av disse med havutsikt, og alle med minibar, safe, klimaanlegg, tv, telefon og internettilgang.

Les mer om Hotel Excelsior med spa

 

Villa Dubrovnik 4star

Adresse: Vlaha Bukovca 6, i Ploce, med fin utsikt over Lokrumøya og gamlebyen, som er ti minutter unna. Fire/femstjerners hotell som har egen shuttlebåt til havn, store komfortable rom, basseng og spa. Hotellet hadde i 2008 full oppussing.

Les mer om Villa Dubrovnik

 

Grand Hotel Park 3star

Adresse: Setaliste Kralja Zvonimira 39, på Lapadhalvøya. Gammelt, men nyoppusset 3-stjerners hotell beliggende på Lapadhalvøya, en halvtimes gange fra gamlebyen eller 12–15 minutter med buss. Det har både innen- og utendørs svømmebasseng, egen strand og tennisbane.

Les mer om Grand Hotel Park

 

Hotel Bellevue 4star

Adresse: Pera Cingrije 7, i Pile. 4-stjerners hotell med 93 rom, beliggende i åsen over gamlebyen som du når på 15 minutters gange. Hotellet har flott utsikt over byen og havet, restaurant og bar, svømmebasseng og jacuzzi, spa, treningstudio og egen strand.

Les mer, se foto og bestill Hotel Bellevue

 

Reiseplanetens tips for hotell i Dubrovnik!

Det krever litt planlegging, men hvis du kan få et rom på det 3-stjerners Hotel Stari Grad, så bør du slå til. Det har bare 8 rom, men ligger ideelt til midt i Gamlebyen og er dermed fullbooket ukesvis i forveien. Vær oppmerksom på at husene i gamlebyen er nettopp gamle, hotellet har ingen heis, og det er dårlig vanntrykk på badet. Gamlebyen er bilfri, så du kan heller ikke kjøre helt frem. Priser fra 460 kroner pr pers pr natt i dobbeltrom. 

------> NEXT PAGE