Spise i Dubrovnik

Dubrovnik-reiseguidebanner

Påvirkningen fra det italienske kjøkkenet er sterk i Kroatia. Restauranter som hovedsakelig serverer pizza, pasta og lasagne, florerer. Liker du det italienske kjøkkenet, vil du ha gode matdager i Dubrovnik.Ellers er det mest sjømat som dominerer menyen. Fisk, krabbe, hummer og østers fås i et utall varianter på de fleste bedre restaurantene, i tillegg til et par kjøttretter. Du får oftest en brødkurv på bordet før maten serveres, og det er ingen fare å forsyne seg. I motsetning til i mange andre land vil den ikke dukke sjokkartet opp på regningen.

Labirint regnes blant byens bedre (og dyreste) restauranter. Den ligger rett innenfor den østre byporten. Sjømaten er glimrende, men det finnes også vilt på menyen, og vinkartet er blant landets mest omfattende. På den andre siden av prisspekteret har du Spaghetteria Toni, som i en årrekke har blitt regnet som byens beste på pizza og pasta.

Bor du i Lapad, finnes det også nok av alternativer. Restaurant Levanat har en flott terrasse med strålende utsikt og god mat til rimelige priser, og ved Hotell Grand Park finner du noe så spesielt som en fastfood sjømatrestaurant. Den heter Sardine Snack.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> NEXT PAGE