Reiseguide om Formentera fra Reiseplaneten

Formentera

formentera playa illetes2

En ekte ferieøy skal du kun komme til med båt. Og en drøy times tur med ferge fra Ibiza by (Eivissa) er alt som skiller deg fra Formentera. En øy som har noen av de flotteste strendene Europa kan by på.  Ja, dette er det europeiske paradiset!Formentera byr på utrolig finkornet hvit sand, fantastisk klart badevann som blir turkist som følge av sandbankene, og et bevaringsverdig landskap som omkranser strendene.

Formentera er langt latere enn sin storebror Ibiza når det gjelder uteliv. Hit kommer man først og fremst for å slappe av og nyte strandlivet. Legg deg ned på den flotteste stranden du kan tenke deg, og svøm i det klareste vannet. Blir du for dorsk så lei deg en båt, eller kos deg med vindsurfing. Maten er ikke billig her, og du må regne med å betale mer for både den og overnattingen enn du må på Ibiza, eller Mallorca for den saks skyld.  Men vi føler at det er verdt det, hver eneste krone.

Dette er Karibien i Europa, iblandet litt hippiekultur. Og de Baleariske øyene Mallorca og Ibiza er ikke langt unna hvis du ønsker byliv. Her på Formentera kan du lett få oppfylt drømmen om den perfekte sommerferien.  

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.