Forsidebilde SurfersBeach

Alt om Hotell og overnatting på Formentera

Hotell på Formentera

Formentera er en liten øy, men har tross alt godt over 200 hoteller. Men selv om det er et betydelig antall overnattingssteder er Formentera så populært i høysesongen at det kan være både vanskelig og dyrt å finne ledig hotellrom. Det beste reisetipset er å bestille tidlig!Hoteller og overnattingssteder er spredt rundt hele Formentera, og naturlig nok konsentrert på de mest populære strendene. Es Pujols er Formenteras største strand, og dessuten en helt fantastisk flott strand, så strandløver kan trygt slå seg ned her. Ellers finnes det flere andre strender på Formentera.

For deg som vil oppleve alle fasetter av Formentera kan jo skaffe seg leilighet i det administrative hovedsetet La Savina og bruke det som base for opplevelser.

Blanco Hotel

4 stjerners hotell i Es Pujols. Adressen er Fonoll Mari 50.
Dette er et herlig hotell av ypperste kvalitet 10 minutters gange fra stranden Playa es Pujols. Rett i nærheten har du naturskjønne Parque Natural de Ses Salines d'Eivissa. Blanco Hotel har (naturligvis) et bra svømmebasseng hvis du mot formodning ikke gidder å gå til stranden.

Sa Volta

3 stjerners hotell i Es Pujols. Adressen er Miramar 94.
Et perfekt valg for Formentera-ferien. Sa Volta har serviceminded personale, flott bar og basseng på taket. Det er kort vei til stranden og i tillegg er hotellrestauranten ypperlig. Kun 25 rom så vær raskt ute med bestilling!

Hotel Riu La Mola

4 stjerners hotell ved Es Calo. Adressen er på stranden, Playa de Mitjorn.
Ønsker du å bo på en resort, f.eks. at dere reiser med barn eller en større gjeng? Da er Hotel Riu La Mola et soleklart valg. Meget gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Her er det svømmebasseng, treningsrom, minigolf, tennisbaner. Legg til kjøleskap, wifi på rommene og beliggenhet på selve stranden så forstår du hvorfor dette er populært.

Apartamentos Sabina Playa

2-stjerners leiligheter i La Savina. Adressen er Avda. Mediterránea, 2.
Vil du bo i Formenteras "hovedstad" så er ikke Apartamentos Sabina Playa noe dårlig valg. Det er rimelig og ligger sentralt med kort vei til "alt". Overnattingsstedet har dessuten en egen restaurant som er bra. Perfekt for utflukter rundt på Formentera eller båttur til Ibiza.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.