Hong Kong

Reiseguide om Hong Kong

Hong-Kong-reiseguidebanner

Siden 1997 har Hong Kong offisielt vært en del av Kina igjen, men 150 år under britisk styre har naturlig nok satt sitt permanente preg på både arkitektur, kultur, mat og folkelynnet. Dette er uten tvil Kinas mest vestlig pregede by, og også den mest velstående. Den vanlige kineser kan ikke besøke Hong Kong uten visum.

Hong Kong kan besøkes året rundt, og har veldig mye å by på innenfor et svært begrenset område. Her finner du museer i verdensklasse, fantastiske restauranter, ubegrensede shoppingmuligheter og imponerende moderne arkitektur, i tillegg til hundrevis av templer og pagoder. Hong Kong er dessuten et eldorado for naturelskere. En kort tur unna bysentrum finner du sandstrender, fjelltopper, skog og store parkområder.

I motsetning til resten av Kina snakker de aller fleste engelsk i Hong Kong. Nesten all skilting og informasjon er på både kinesisk og engelsk, så de fleste turister bør uten for store problemer klare å finne frem på egen hånd. Hvis du vil møte Østens mystikk kombinert med den moderne verdens høyborg, så ønsker vi velkommen til Hong Kong!


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!