Ibiza

ibiza-reiseplaneten

Helt siden fønikiske nybyggere ankom Ibiza flere hundre år før Kristi fødsel, har folk fra hele verden elsket denne vakre øya i Middelhavet. Og det er slett ikke underlig. Her er flotte strender, og naturen er billedskjønn og innbyr til vandreturer. Og severdighetene er mange. Se f.eks. den mytiske klippen Es Vedra og forsøk å finne den bortgjemte hulen Atlantis.Selv liker vi å daffe rundt i den historiske delen av Ibiza by, og få med oss en båttur til naboøya Formentera. 

For Ibiza er nemlig en del av øygruppen Balearene, en autonom region under Spania. Balearene er kjent og kjær for turister fra både fastlandet i Spania, og resten av verden.  Den mest kjente av de baleariske øyer er Mallorca, men også Ibiza, Menorca og Formentera har nok de fleste hørt om.

Ibiza blir urettmessig beskyldt for kun å være en partyøy. Og selv om partyfaktoren er høy, så har Ibiza mye mer å by på enn heftige fester som varer til morgengry.

Alle, uansett alder og legning, vil trives på Ibiza! Her vil du kunne nyte late dager på stranden, reise på oppdagelsesturer, øyhoppe, shoppe billig og bra, og få gastronomiske opplevelser du sent vil glemme.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> Reiseguiden om Ibiza fortsetter...