København

kobenhavn-nyhavn2

Det er deilig å være norsk i Danmark, og ikke minst i København. For nordmenn har dette vært storbyen nærmest den store verden og stedet vi gjennom historien har besøkt for å oppleve eventyret.København er en kosmopolitisk by som i stor grad fortsatt preges av det danske lynnet vi alle liker så godt. Overalt kan du finne koselige brygger og åpne plasser med vertshus og uteservering.

København har kanaler og store havneområder, og på varme sommerdager er byen skjønn. Når vind og regn kommer inn over København, trekker folk inn på de mange vertshusene til smørrebrød og øl og snaps.København har mange trange gater som er fulle av sjarmerende butikker. I tillegg til å være Danmarks hovedstad er byen kanskje også shoppinghovedstaden i Skandinavia. Visste du forresten at København var europeisk kulturby i 1996?

Det er mange interessante museer i København. Ikke bare for deg som er interessert i finkultur, men også en rekke andre museer: tekniske museer, museer for forfattere og et hus der rekordene i Guinness Book of Records er samlet, for å nevne noen. Vi skal selvsagt heller ikke glemme Tivoli.

København ønsker velkommen til et utall av gågater, koselige torg og en avslappet atmosfære. Byen er på sjarmtoppen og er et sted der du blir i godt humør.

 

------> Reiseguiden om København fortsetter

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.