Hotell i København

kobenhavn hotel d angleterre

Det er enkelt å skaffe seg overnatting i København til tross for at det er mange konferanser og kongresser i byen. De aller fleste hotellmotorene på Internett har bra dekning av hoteller i København. Minst 50 % av alle hotellene i København ligger sentralt i byen, noe som tilsier at du bør kunne klare å få bra beliggenhet.

Variasjonen i standard er stor, og ikke minst er det flere enkle, men gode hoteller eller såkalte Bed & Breakfast. Romprisene varierer ganske mye. Alle hotellene skal være klassifisert (antall stjerner) med skilt ved inngangen. 1 stjerne er enkleste hotell, mens 5 stjerner er luksus. 


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Anbefalte turistklassehoteller i København:

4starThe Square

Dette hotellet ligger perfekt til på Rådhuspladsen midt i byen. Hotellet har 192 rom og får mye skryt for god service. Vær oppmerksom på at det kan komme støy fra en nattklubb ved hotellet, men som sagt, bedre beliggenhet skal du lete lenge etter. Adressen er Rådhuspladsen 24.

Les og se bilder og finn beste pris på Hotel The Square


4starHotel Front

Hotel Front ligger i Sankt Annæ Plads 21 og har 134 rom. Beliggenheten er sentral i det gamle København med flott utsikt over havneområdet. På mange måter unngår du det verste turisthavet ved å bo her, men samtidig er du bare en kort spasertur fra Nyhavn.

Les og se bilder og finn beste pris på Hotel Front


3starComfort Hotel Vesterbro

Dette Firsthotellet ligger ved Vesterbros hovedgate, Vesterbrogate 23–29. Det er et moderne hotell i typisk skandinavisk stil og med kort avstand til Tivoli. Ikke rart at dette er populært blant nordmenn. En annen fordel er at toget til flyplassen stopper like ved hotellet (sentralbanestasjonen).

Et pluss er det dessuten at hotellet er blant de rimeligere 3-stjerners hotellene i København, uten at det fires på hverken service eller renhold. 

Les og se bilder og finn beste pris på Comfort Hotel Vesterbro


Bed & Breakfast i København

Ønsker du å bo billig, skal du forsøke Bed & Breakfast, der du kan være riktig heldig med tanke på verdi for pengene.  Den aller beste søkemotoren for hosteller og Bed & Breakfasts i København finner du her!

Alternativt kan du se på 1- og 2-stjerners hoteller. Et godt valg da kan være Saga Hotel i Colbjørnsensgade 18–20. Hotellet ligger på Vesterbro rett ved Tivoli. Her kan du få bra rom for 250 kroner natten per person i dobbeltrom.


Spesielle hoteller i København

5starHotel d'Angleterre

Dette 250 år gamle og ærverdige hotellet har en gang blitt kåret til Nordens beste hotell. Her finner du 137 individuelt designede rom fra kongesuite til superior-rom. Hotel d'Angleterre kan by på 10 x 12 meters svømmebasseng, spa-avdeling, solarium og mye annet.

Hotellets restaurant byr på det franske kjøkken, og menyer ligger ute på hotellets nettsider. Dyrt, men staselig.  Adressen er selveste Kongens Nytorv 34.

Les og se bilder og finn beste pris på Hotel d'Angleterre


2starHotel Cabinn City

Et hotell behøver ikke være dyrt for å være spesielt. Hotel Cabinn er et eksempel på dette. Hotellet ligger et steinkast fra Tivoli og tilbyr rom for meget rimelige beløp. Alle rommene er innredet som fergelugarer der du bor (litt) trangt, men har alt du trenger.

Kaffe er gratis, hotellet har parkeringsplass, og du får en grei frokost. Tar du med på kjøpet at resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet og at det er fri internett-tilgang i lobbyen, så forstår du at dette er noe spesielt.  Adressen er Mitchellsgade 14.

Les og se bilder og finn beste pris på Hotel Cabinn

  

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.