Hotell på Koh Samui

kohsamui choengmon boat house2
Det finnes en rekke gode hoteller på Koh Samui. Som nær sagt over alt i Thailand er det alltid upåklagelig service og hyggelig atmosfære på hotellene. Hver strand har sin samling med hoteller. Og stort sett er det enkle overnattingssteder du finner.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


De fineste og dyreste hotellene er i all hovedsak konsentrert rundt Chaweng, men det kommer stadig flere fire- og femstjerners hoteller rundt om på øya. Og er det en gang du seriøst bør vurdere å kjøpe deg opp en stjerne, så er det i Thailand. De beste hotellene har alt av fasiliteter, en utrolig frokostbuffet og ikke minst hageanlegg og svømmebasseng som gir en ubetalelig luksusfølelse.

Reiser du på budsjett så vit at du uten problemer finner overnattingssteder som tilbyr rom, toalett og en dusj for en hundrelapp om natten. Du kan selvsagt bo enda billigere, men da på eget ansvar.

4starImperial Boat House Samui

Det finnes i skrivende stund to Imperial hoteller på Koh Samui. Den vi snakker om ligger ved stranden Choeng Mon Beach og byr på herlig strand med rent vann og et spektakulært basseng [se bildet først i artikkelen]. De flotteste rommene er i båter beliggende mellom stranden og selve hovedbygningen. Det andre Imperial Samui-hotellet ligger ved Chaweng Noi syd for selve Chaweng.

Finn billigste pris og les mer om Imperail Boat House Samui

---

4starThe White House Hotel

Et mye omtalt og godt likt hotell er the White House hotel som ligger ved Chengmon Beach. Dette regnes som et av Koh Samuis beste boutique hoteller. Kanskje stedet for en bryllupsreise?

Finn billigste pris og les mer om The White House Hotel

---

3starBeachcomber Hotel

Skal du bo ved Chaweng Beach og vil bo godt, men ikke for dyrt, så er kanskje løsningen Beachcomber Hotel. Hotellet er absolutt ikke det billigste på øya, men det gir mye for pengene. Rommene finnes i fire forskjellige standarder, så velg etter lommebok og behov. Hotellet ligger nord på stranden, hvor sjøen er veldig grunn.

Finn billigste pris og les mer om Beachcomber Hotel

---

5starAmari Palm Reef

Dette er etter vår mening det perfekte hotellet for avslapping og ferienytelse på Koh Samui. Beliggenhet helt nord på Chaweng. Kort vei til øyas beste italienske restaurant med italiensk chef, Prego, som er Amaris egen husrestaurant. Ganske dyrt, men du får ikke oppleve maken for samme beløp særlig mange andre steder.

Finn billigste pris og les mer om Amari Palm Reef

Reiseplanetens tips for Koh Samui!

3starPinnacle Samui Resort

Dette er et hotell vi egentlig ikke vil fortelle andre om. Vi snakker om Pinnacle Samui Resort som ligger ved Maenam (Mae Nam) Beach. Det er billig, enkelt og ligger et godt stykke unna Chaweng, Maenam Beach ligger nesten helt nord på øya. Men mer valuta for pengene har vi ikke fått på Koh Samui. Du føler deg veldig i Thailand. Og ikke glem å ta turen til den lokale strandbaren som ligger ca 400 meter unna hotellets egen bar om kvelden. Vi mimrer fortsatt om kveldskosen ved bålet.

Finn billigste pris og les mer om Pinnacle Samui Resort