Korfu

korfu gamlebyen

Bare navnet Korfu får oss til å tenke på sommer, sol, badeliv og ferie. Denne vakre greske øya har lenge vært en populær turistdestinasjon, og ikke minst valfarter folk fra Tyskland, Storbritannia og Skandinavia hit. Også en del jetsettere og rikfolk har Korfu som favorittreisemål.Photo: "Corfu city by the sea" by Dr.K. - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Historisk var Korfu reisemålet for "fiffen", inkludert de kongelige og adelige.  Nå er det nok mest vanlige folk som dominerer her, men tar du turen nordøst på Korfu treffer du nok både russiske oligarker og noen medlemmer av Rothschild-familien, et kjent europeisk familiedynasti. 

Korfu har en rekke badestrender av ulik karakter og atmosfære, så her finner de fleste sin egen favorittstrand hvis de leter litt. Det er godt med feriehoteller av god kvalitet på øya. Og den greske sjarmen, maten og atmosfæren er fortsatt tilstede.  

Legg til at Korfu er en øy så rik på historie og myteologi, med tilhørende attraksjoner og severdigheter, at selv strandløver bør innta en dose kultur. 

Med andre ord skal det aller meste ligge godt til rette for en flott ferie hvis du tar turen til Korfu! Du kan oppdage øya på egenhånd, eller reise med en rekke pakketuroperatører.  Valget er ditt!


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Hellas - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.