Fly til Korfu

korfu airport

Det er naturlig nok mange flyselskaper som benytter seg av Korfus flyplass, Corfu Airport " Ioannis Kapodistrias". Korfu flyplass ligger praktisk talt inne I “byen” Pontikonisi.  Flyplassen er også svært nær Korfu by, kun 2 kilometer sør for denne.  


Photo: KudakEget verk, CC BY-SA 3.0


Det er naturligvis om sommeren trafikken er som mest hektisk på flyplassen Ioannis Kapodistrias. Fra Norge er det først og fremst charterselskapene som tar deg til Korfu, men du kan også reise med lavprisselskaper som Ryanair og Norwegian. 


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Hellas - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Flyr du direkte så tar flyreisen til Korfu ca 4 timer fra Østlandet i Norge. Flyplassen har en tax-free butikk, noen barer og kiosker, minibank og informasjonssenter. Til og fra flyplassen tar du taxi for en rimelig pengesum, eventuelt går lokalbussene nr 5 og 6 til Korfu by på 10 minutter.

Det finnes også noen litt mer spennende alternativer å benytte for å komme seg til Korfu.  Du kan f.eks. fly til Venezia i Italia og ta ferge derfra.
 
Eller hvorfor ikke komme deg til fastlandet i Hellas og med hjelp av tog og/eller buss ankomme Ladochori helt på vestsiden og ta ferge derfra til Korfu?

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.