Kuala Lumpur

kualalumpur-twintowers2

Kuala Lumpur kalles på folkemunne bare for KL, og er hovedstaden i Malaysia.  Direkte oversatt betyr Kuala Lumpur «gjørmete elvemunning" uten at du skal legge for mye i dette med tanke på hvordan denne metropolen nå fremstår.   

Kuala Lumpur har siden 1850-tallet vokst fra å være en liten søvnig landsby kjent for sitt tinn, til å bli en yrende storby med ca 6,5 millioner innbyggere når vi regner med alle forstedene.  I selve sentrum  bor det nærmere 2 millioner uten at noen offisielt kan garantere antallet.Kuala Lumpur byr på noen av verdens billigste 5-stjerners hotell, og det er flust med shoppingmuligheter hvor kvalitet tilbys til en billig penge.  Dessuten er restaurantene mange og gode.  

Legg til noen fantastiske severdigheter og en temperatur som nesten alltid er mellom 23 og 32 varmegrader, så forstår vi alle at Kuala Lumpur er et yndet sted for tilreisende fra hele verden.

Kuala Lumpur er den naturlige innfartsporten til Malaysia og vi anbefaler på det sterkeste at du bruker noen av feriedagene dine til å utforske denne fascinerende byen.