Sport i Las Palmas

las palmas estadio gran canaria

De som vil ha med seg sportsopplevelser fra Las Palmas kan f.eks. se en fotballkamp av høy klasse eller oppleve kanarisk bryting, en sport som har røtter tilbake til urbefolkningen (guanchene).

Photo  by Dyk - Own work. Licensed under Public Domain via CommonsVil du utøve idrett selv så kan du selvsagt drive med alle typer av vannaktiviteter. Det være seg vindsurfing, snorkling, svømming, kitesurfing eller vannski. Det er dessuten flott å sykle på Gran Canaria.  Eller spille golf.

Golf nær Las Palmas

Beste golf-fasiliteter finner du hos golfklubbene Las Palmeras Golf, El Cortijo Club de Campo, Oasis Golf eller Real Club De Golf De Las Palmas.

Visste du forresten at Real Club De Golf De Las Palmas er den eldste golfklubben i Spania? Den ble stiftet så tidlig som 17. desember 1891.Fotball i Las Palmas

Fotball er stort i Spania, og også - tro det eller ei - på Gran Canaria. Stoltheten er laget UD Las Palmas som spiller sine hjemmekamper på Estadio de Gran Canaria med en tilskuerkapasitet på smått imponerende 31.250!

Stadion ligger sørvest i Las Palmas. UD Las Palmas er et lag som har gått opp og ned mellom de øverste divisjonene i Spania så fra tid til annen får du oppleve Real Madrid og FC Barcelona på øya!  Kartet under viser beliggenheten til Estadio de Gran Canaria.

{googleMaps addr="Estadio de Gran Canaria, Las Palmas, Spania"
width=100% height=300 zoom=12 addoverview=0}

 

------> Reiseguiden om Las Palmas fortsetter...

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.