Hotell i Madrid

Vi anbefaler på det sterkeste at du velger hotell i sentrum av Madrid og foreslår bydelene Paseo Prado, Salamanca, Las Cortes eller Huertas. Områdene kjennetegnes av mange gode og, etter forholdene, rimelige hoteller.

Hotellene har lange frokoster, og du behøver ikke stresse med å stå tidlig opp for å rekke maten. Hotellprisene er ikke spesielt lave, men omtrent som man kan forvente av en internasjonal storby. Regn med å betale fra ca. 500–600 kroner natten pr. person i dobbeltrom.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Følgende hoteller er regelmessig rangert blant de beste turistklassehotellene av anerkjente reisenettsteder:

Hotel Bauza
Hotellet ligger i Calle de Goya 79, i Salamanca-området, rett nord for Retiro-parken og i gangavstand fra Prado-museet. Dette hotellet regnes som et av Madrids beste uansett antall stjerner og hotell-kategori. Hotellet har 167 rom og en restaurant som serverer herlig Middelhavsmat. Prisnivå er fra ca 650 kroner per natt per person i dobbeltrom.

Plaza Basilica
Dette 3-stjerners hotellet ligger i Calle del Comandante Zorita 27 & 31, som tilhører Salamanca-områdets forretningskvarter, ikke langt unna Alonso Martinez-området. Hotellet er et moderne og stilfullt hotell og med kort avstand til Paseo de Castellana. Er du interessert i fotball skal du vite at Plaza Basilica heller ikke er langt unna hjemmebanen til Real Madrid, Santiago Bernabeu stadion. Pris er fra ca kr 500,- per natt per person i dobbeltrom. 
 
Carlton Hotel
Ligger i Paseo De Las Delicias 26, sør for Ritero-parken i Huertas-området. Hotellet kan by på 112 rom og passer for deg som er interessert i shopping, mat og kultur. Beliggenheten er nemlig nær gode shoppingområder, anerkjente restauranter og heller ikke langt unna Prado-museet, Reina Sofia og Thyssen-museet.  Pris er fra ca kr 650,- per natt per person i dobbeltrom. 

Hotel Hesperia Emperatriz
Emperatriz ligger i gaten Calle Lopez de Hoyos 4, like ved Calle Serrano og Salamanca-området og Paseo Castellana. Beliggenheten er ved ambassadestrøket og er kjent som et av de finere i Madrid. Hotellet har 158 rom og prisene starter fra ca kr 500,- per natt per person i dobbeltrom.

NH La Habana
Paseo de la Habana 73, like ved Calle Serrano og Salamanca-området.
Dette 3-stjerners hotellet ligger i Paseo de la habana 73, like ved Calle Serrano i Salamanca-området. Hotellet er ikke langt fra sportskomplekset El Juncal og det kjente spanske varemagasinet El Corte Ingles. Drømmer du om å se Real Madrid spille fotball er dette hotellet også et godt valg med sin beliggenhet.  Hotellet har 156 rom og prisene starter fra rundt kr 500,- per natt per person i dobbeltrom.

Reiseplanetens tips!

Hotel Plaza Mayor
Et hotell behøver ikke alltid være dyrt for å være spesielt. Hotell Plaza Mayor har rompriser fra 300,- per natt per person i dobbelrom, men er allikevel regnet som et av de beste hotellene i Madrid. I alle fall når vi ser på verdi for pengene!  Beliggenheten er fantastisk (ved Plaza Mayor) og du vandrer praktisk talt rett ut til attraksjoner, tapasbarer og Madrids unike atmosfære. Dessverre er nå hotellet ikke lenger en «hemmelighet», så vær rask med å besøke det før prisene går opp og servicen går (litt) ned. Adressen er Calle Atocha, 2. 

Spesielt hotell

Ritz
Ritz-hotellet i Madrid er et av de tre opprinnelige Ritz-hotellene i verden. Her får du det ypperste av kvalitet og tradisjoner, men det koster penger. Hotellet ligger rett ved Pradomuseet, Plaza De La Lealtad 5. Ritz i Madrid har 165 rom og lever på å gi pengesterke gjester luksus og høy service. Nyt frokosten på hotellets terasse, ta en sherry i hagen og spis en gourmet-middag på hotellets restaurant. Pris fra 3000 kroner rommet og oppover per natt. 

 

------> Reiseguiden om Madrid fortsetter...