Leiebil i Madrid

madrid leiebil

Det er svært rimelig å leie bil i Spania. Det gjelder også for Madrid. Husk at kjøringen i selve byen kan være ganske røff, så ta det litt rolig til du blir vant med kjørekulturen.

Madrid gir fantastiske muligheter for deg som kombinerer byen med leiebil.

Leiebil AEKLIKK FOR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens ledende aktører på leiebiler.  Her gjør du et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!


Vil du for eksempel til havet og oppleve en annen flott storby så ligger Valencia kun 360 kilometer unna Madrid. Og med et utmerket veinett tar turen ikke mer enn ca. 3,5 time.

Her er noen forslag til reiser nærmere Madrid:

Alcala de Henares (30 km)

Alcala de Henares er kjent for sin bymur fra det 14. århundre, en katedral fra det 15. århundre samt flere andre palasser og flotte hus. Dette er byen for den arkitekturinteresserte. Det går også regelmessig tog og buss fra Madrid til Alcala de Henares.

Toledo (70 km)

Toledo er en flott by som står på UNESCOs liste over verdensarven. Både muslimer, kristne og jøder har holdt til her i lange tider. Du kan også ta buss til Toledo (fra Estacion Sur). Det går tog fra Atocha. Du kan booke her: www.renfe.esAranjuez (28 km)

Bare 28 km sør for Madrid finner du byen Aranjuz, som er et populært utfartsted for dem som bor i Madrid. Her finner du blant annet palasset Palacio Real, som ble bygd for Phillip II midt på 1500-tallet. En gang var dette kongens bolig om våren. Hagen er åpen for besøk og er et svært hyggelig sted.

Du kan selvfølgelig komme hit med buss og tog også. Tog går hver halvtime fra Atocha-stasjonen, men ikke fullt så ofte i helgene. Buss går hver time fra Estacion Sur (fra kl 0800 om morgen til 2200 om kvelden). Togbilletter kan bestilles på www.renfe.es, eller du kan ringe direkte til stasjonen, tlf. 91 328 9020.

San Lorenzo de El ESCORIAL (50 km)

I denne byen finner du et flott bygg fra midten av 1500-tallet. På veggene i palasset ser du verker av blant annet El Greco, Bosch og Titian. Biblioteket er blant verdens mest kjente med mer enn 50 000 forskjellige verker.

Hvis du ikke har leiebil, kan du ta tog eller buss fra sentrum av Madrid (Puerto del Sol). 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.