Shopping i Madrid

madrid retiro4

I Madrid kan du finne alt mulig når du er på shoppingtur. Madrid tilbyr det meste, fra det siste innenfor mote og design til all mulig krimskrams på loppemarkedene.Lærprodukter er klart billigere i Madrid enn i Norge, og kvaliteten er høy. Det kan lønne seg å kjøpe produkter som sko, vesker og tilsvarende. Calle de Serrano er den beste gaten for slike produkter, men også gaten Calle de Fuencarral har butikker med godt utvalg.

Er du på jakt etter klær og mote og ser etter ”outlets-butikker” anbefaler vi Calle de Serrano i Salamanca-området. De virkelige motebevisste bør handle i Calle del Almirante og nærområdene.

Du finner også et stort utvalg porselensprodukter i Madrid. Ta en titt langs Gran Via, spesielt mellom Plaza de España og Plaza de Callao.

Du finner mange antikvitetsbutikker ved Calle del Prado. Kunst og gallerier er det mye av i Salamanca-området. Dette området er også kjent for butikker som selger spanske kvalitetsviner og eksklusiv mat.

El Corte Inglés og Zara i Madrid

Du finner Spanias mest kjente kjøpesenter-kjede, El Corte Inglés, blant annet i gatene Calle de Preciados og Calle de Serrano. Her er utvalget stort og prisene lave. Leter du etter lokal spansk musikk, forsøk musikkavdelingen hos El Corte Inglés.

Den internasjonalt mest kjente spanske kleskjeden er kanskje Zara. Du finner Zara-butikker i Gran Via 32 og i Calle de Preciados 20.Markeder i Madrid

Du finner markeder flere steder i Madrid. På søndager kan det virke som om halve Madrid befinner seg på El Rastro (åpent kl. 0800–1400). Dette er et loppemarked som har boder fra Plaza de Cascorro til Calle de los Embajadores. Her finner du alt mulig. 

Et alternativ er Mercado de Motores. Dette spesielle markedet befinner seg på et togmuseum sør i Madrid. Her handles mat, klær, interiør og kunst/antikviteter og annet snurrepipperier. Adressen er Museo del Ferrocarril, Paseo de las Delicias, 61 og åpningstider er 1100 - 2200 lørdager og søndager.

Mercado de San Micuel
Like mye en turistattraksjon som et marked er Mercado de San Micuel.  Hit kommer du like gjerne for å spise som for å handle med deg mat og drikke hjem.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.