Shopping i Malaga

malaga-elcorteingles

Shopping i Spania er en drøm, og Malaga er intet unntak. Vareutvalget er så å si alltid bra, og det er nær sagt alltid en god blanding av trendy boutiquer, enorme shoppingsentre og gamle markeder. Her får man faktisk alt!  Men det spørs nok ikke om klær, sko og lærvarer generelt er produktene hvor du gjør de beste kjøpene.Og så elsker vi jo El Corte Inglés, Spanias mest kjente varemagasin. Du finner et i Malaga også. Adressen er Avenida de Andalucia 4-6. Alle dager med unntak av søndager selger El Corte Ingles deg alt fra bijouteri til de stiligste antrekk. Dessuten har varemagasinet en takterasse med utsikt over byen og hvor du tilbys alkoholfrie og alkoholdholdige drinker og selvsagt god vin.

Generelt om shopping i Malaga

malaga shoe shopping

Husk at vanlige butikker gjerne har siesta, dvs. at de er stengt midt på dagen. Siesta er ikke uvanlig mellom 1330 og 1700.  Åpningstider inkludert siestatider er alltid slått opp ved inngangen til butikkene.

Det er så mange gode shoppinggater i Malaga at det blir unødvendig å ramse dem alle opp. Men Calle Marques de Larios må bare nevnes. Denne gågaten byr på hele spekteret av butikker, fra de dyreste merkebutikkene til lokale spesialbutikker. Har du ikke flere penger, så får du vindusshoppe i stedet og nyte folkelivet på Calle Marques de Larios.

Også Paseo del Muelle Uno ved lystbåthavnen i sentrum av Malaga er verdt å besøke. Havnepromenaden starter nær sagt ved Parque de Malaga og tar deg til fyrtårnet retning Malagueta-stranden. Langs Paseo del Muelle Uno er det i tillegg butikker som selger alt av klær, sko, vesker og annet som folk flest er interessert å kjøpe, også en rekke turistrestauranter og et yrende folkeliv.

Et godt alternativ er naturligvis å surre rundt i gamlebyen og finne små spesialbutikker som selger ting du ikke visste at du bare måtte ha. I tillegg til flotte suvenirer fra Andalucia finner du mange fine skobutikker. 


flybilletter reiseplaneten 2Her er de billigste flybillettene til Malaga - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Shoppingsentre og markeder i Malaga

Et av de beste shoppingsentrene i Malaga er Galerias Goya som du finner på Plaza Uncibay 3 i sentrum av byen. Pass bare på at ikke kredittkortet ditt går fullstendig opp i røyk! 

Flest mennesker tar nok allikevel turen til Centre Commercial Larios ved gaten Avenida de la Aurora 25. Det sies at senteret besøkes av nærmere 15 millioner mennesker i året! Men så er det også flere enn 150 butikker samlet her, de fleste kjente merkebutikker som de aller fleste shoppingglade mennesker elsker.

Er du glad i markeder så tar du turen til Mercado central Atazanas. Først for fremst er det frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk du finner her. Det er så deilig å se de friske fargene, ta del i menneskemyldret og kjenne luktene. Dette må oppleves!  Og litt Serranoskinke kan du jo ta med deg hjem.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.