Fly til Mallorca

palma reiseguidebanner

Det er mange flyselskaper som flyr fra Norge til Mallorca. I skrivende stund har både Norwegian og SAS direktefly fra Gardermoen til Palma. Lavkostfly som Ryanair flyr også til Palma.  Skal du reise med rutefly fra andre flyplasser i Norge, må du med stor sannsynlighet bytte fly før du til slutt lander på Mallorca hvis du da ikke benytter et charterselskap.


 

air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Nesten alle charterselskaper i Norge har reiser til Mallorca, og da naturlig nok med direktefly. En flyreise til Palma koster normalt mellom 2000 og 4000 kroner, men til tider kan du finne restplasser til meget rimelige priser. Flytiden med direktefly fra Gardermoen til Palma er i underkant av fire timer.

Du kan også fly med KLM og Air France, men da gjerne med to mellomlandinger, for eksempel i Amsterdam og Barcelona før du ankommer Mallorca. En slik reise kan ta opp til 10–11 timer.

Mallorcas flyplass heter Son Sant Joan. Den har enormt med tilreisende i løpet av et år, men flyplassen er likevel enkel å orientere seg i. Utenfor flyplassen går det hvert kvarter busser til Palma sentrum. Det er god skilting til bussholdeplassen. En bussbillett koster mindre enn 20 kroner, og turen til Palma by tar ca. 20 minutter.

Du kan også ta taxi, som normalt er billig i Spania. Pass bare på at du kjører med taksameteret på. Taxi til Palma by koster ca 100 kroner. Skal du et annet sted på øya, og ikke har ordnet deg transport videre fra flyplassen, må du antagelig inn til Palma og skifte buss der. Eventuelt finnes det seks forskjellige bilutleieselskaper på flyplassen hvis du da ikke tar taxi.Avstand fra flyplassen til utvalgte byer:
Palma ca 10 kilometer
Palma Nova/Magaluf ca 30 kilometer
Puerto de Pollenca ca 65 kilometer
Alcudia ca 60 kilometer
Cala Millor ca 70 kilometer
Cala d'Or ca 60 kilometer

{googleMaps addr="Son Sant Joan Airport, Palma, Spania"
width=100% height=300 zoom=9 addoverview=0}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.