Marrakech Hotell

Du finner overnattingstilbud i alle prisklasser i Marrakech, fra de enkleste gjestehus til de mest overdådige luksushoteller. Har du lyst å oppleve det autentisk afrikanske når du først er i Afrika, ja da unngår du de amerikanskeide hotellkjedene denne ene gangen, og prøver i stedet en tradisjonell marokkansk riad i Medinaen. Dette er gamle palasser bygget rundt en åpen borggård, gjerne med en sentral fontene eller basseng, men fra utsiden ser riadene ofte enkle og kummerlige ut.  Riadene finnes i alle prisnivåer, og her finner du en liste over Marrakechs beste

Du kan ellers finne dobbelrom på kurante 3-stjernershoteller fra 250-300 kroner, eller på 4/5-stjerners for 5-700 kroner pr natt. Luksushotellene ligger som oftest i Ville Nouvelle, 10-20 minutters gange fra sentrum av medinaen, mens de rimeligere budsjetthotellene like gjerne ligger innerst i et smug i bakgatelabyrintene i medinaen.

Ifølge brukerne på anerkjente reisenettsteder er det disse hotellene som gir deg mest valuta for pengene:

Riad Zolah
114-116 Derb El Hammam Mouassine, El Haouz.
Dette luksuriøse butikkhotellet har bare seks rom, og ligger midt i hjertet av Medina. Riad Zolah fikk nettopp pris for Beste Bortgjemte Hotellperle i Afrika 2008. To idylliske indre gårder, restaurant, basseng, massasje og marokkanske sauna. 

Riad Hayati
27 Derb Bouderba, Riad Zitoun Jdid.
Dette gamle 1700-talls kjøpmannshjemmet ligger like nord for Bahia-palasset, 5-10 minutters gange fra Djemaa el-Fna. Riaden har bare fire rom, med alle fasiliteter og bad i hammanstil med enorme badekar. Takterrasse og egen restaurant.

Dar Charkia
49/50 Derb el Halfaoui, Bab Doukkala.
En seksroms luksuriøs riad med engelsk-tysk vertskap beliggende i en roligere del av medinaen, ved antikvitetsdistriktet. Du kan ha frokost eller en romantisk stearinlysmiddag på takterrassen, og ingenting mangler på de stilige rommene. Svømmebasseng.   

Dar Silsila
11, Derb Jdid Laksour.
Et par hundre meter fra Koutoubia-moskéen og Djemaa el-Fna ligger denne riaden som bare har fire rom, men disse er individuelt innredet, og ligger rundt en skyggefull indre hage. Alle rom har det du måtte ønske av fasiliteter som klimaanlegg og minibar, og innehaveren gjør alt for å legge utflukter til rette for dere.  


Reiseplanetens tips!

Riad el Mansour
227 Derb Jdid Bab Doukkala.
Nok en liten luksuriøs riad med seks rom, som også nylig fikk for pris for Beste Bortgjemte Hotellperle i Afrika 2008. Beliggende i medinaen, nordvest for Djemaa el-Fna. Riaden har flyplasstransport, restaurant, treningsstudio, spa, hammam og basseng, og alle rom har håndlagde møbler, peis, klimaanlegg, minibar og flatskjerms-TV, og er dekorert med friske blomster og frukt.


KLIKK HER! Kvalitetshotell med prisgaranti!

        Gjør et Hotell-kupp nå!

Golden Tulip Farah
Hvis du likevel foretrekker et vestlig hotell med endel aktiviteter for barn og lignende, kan vi anbefale Golden Tulip Farah, som ligger i Hivernage-bydelen i Ville Nouvelle. Dette er et firestjerners hotell med 187 rom og 36 bungalower, tre restauranter, svømmebasseng, tennisbaner, treningsstudio, hammam og en stor og velstelt hage.