Forsidebilde SurfersBeach

Beerbiking i Amsterdam

amsterdam beerbike

Noen vil ha party hele tiden. Og i Amsterdam er dette fullt mulig. Også mens du sykler. "Beerbiking" er en attraksjon enkelte elsker, og som andre gjør alt de kan for å forby!

En annerledes sightseeing!

Tenk deg en gjeng på 10 stykker syklende. Mest ligner det en rullende kro, der langbord med øl og karaokeanlegg er lett tilgjengelig for deltakerne. Heldigvis er det en ansvarlig "sjåfør" med på teamet også. Det var nok en del coffee shop-gjester som lurte på om de hadde tatt for mye "Møllers tran" når "Beerbiking" -gjengen kom rullende første gang.

Holder det med 30 liter øl?

Sykkelremediet er hjemmelaget og selskapet som står bak garanterer at "sjåføren" både er erfaren og pålitelig. Opplegget inkluderer standard 30 liter øl, med andre ord 6 halvlitere til hver hvis dere er 10 personer. For 3 gutter på tur blir det kanskje i meste laget?

Prisen for herligheten er fra ca 475 Euro. Med karaoke koster det noe mer. Og det garanteres at dere får se Amsterdam med nye øyne!



Fast møtepunkt

Alle øl-sykling-turene starter i  Ruiterkade 5, med andre ord på østsiden av Sentralbanestasjonen sentralt i Amsterdam.

Turen går nær sagt over hele sentrale Amsterdam, via botaniske hage, gjennom Amstel og langs kanalen Singel. Hele turen tar ca 2 timer og de største "syklene" tar hele 22 mennesker. Du kan skreddersy turen ved å inkludere alt fra pizza til karaoke-party. Og foretrekker du vin eller alkoholfrie drikker så kan selvsagt det også ordnes.


 Øl-sykler brer om seg

Det finnes flere byer som har tilsvarende tilbud. Dersom du besøker Tyskland og byer som Berlin, Munchen, Køln eller Frankfurt skal du ikke bli overrasket om du ser et lystig lag sykle nedover gatene.  Men sannsynligheten for at du opplever et slikt opplegg i Norge er nok liten. Så får du selv bestemme om du mener heldigvis eller dessverre.



 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.