Milano

milano-milanodomen

Milano er porten mellom Italia og det sentrale Europa og er maktsenteret for design, mote og den vellykkede finansindustrien. Byen Milano er en moderne metropol og på mange måter annerledes enn andre Italienske byer. Her er elegante kvartaler og avenyer hvor du finner de beste og mest fasjonable butikkene i verden. Men her er også trafikkerte bygater med støyende biler, trikker og busser.

Milano er stor og mangfoldig og kan ofte føles litt upersonlig. Men byen har sitt bohemkvarter hvor du finner smale sjarmerende gater, små piazzaer og koselige restauranter som er så typisk for Italia.

Milaneserne selv er opptatt av stil og utseende, og er vel vitende om sin økonomiske suksess. Og de er stolte av sine fotball-lag. Det finnes vel ingen byer i verden som samlet sett har to bedre fotballag enn hva Milano har i Inter og AC Milan?  I tillegg byr Milano på to av verdens største severdigheter, nemlig Leonardo da Vincis Den siste nattverden og fantastiske Il Duomo som vi ofte kaller for Milanodomen.

Det er ikke lange flyturen til Milano og temperaturen er behagelig året rundt, selv om det naturlig nok er best å besøke byen i perioden april til oktober. Milano har noe for alle, du må bare vite hvor du skal gå.


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Milano - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

------> Reiseguiden om Milano fortsetter

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.