Moskva

moskva-st-basils-katedralen

Mange har kanskje fordommer om Moskva som en grå og diger østblokkby preget av en historie under kommuniststyre og som et sentrum i den vestlige verdens gamle fiendebilde.

Men idag, lenge etter Gorbatsjovs glasnost-reformasjon, fremstår Moskva svært så moderne.Områdene rundt Kreml og Den røde plass er, og har alltid vært, strålende vakre og storslagne, og få andre steder i verden er innbyggerne like ivrige etter den vestlige livsstilen. Da McDonalds åpnet sin første russiske restaurant på Pushkin-plassen, sto moskovittene de første ukene i flere kilometer lange køer for å få en hamburger. I dag kunne de fleste av Moskvas gode restauranter, shoppingsentere eller barer like gjerne ligget i Vest-Europa.


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Moskva - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Moskva kan besøkes når som helst, men innlandsklimaet kan gjøre vintrene bitende kalde. Byen Moskva viser seg fra sin mest gjestfrie side om våren og sommeren. Hvis du er interessert i historie og kultur, er Moskva et skattekammer som bare venter på å bli oppdaget.

Det er ikke enkelt å være turist i Moskva, siden det meste av informasjon og gateskilt er skrevet med kyriliske bokstaver, og skruppelløse taxisjåfører uten taksameter. Men tar du utfordringen, vil du utvilsomt få mange minneverdige opplevelser ut av et besøk til den største byen i Europa.

 

 

air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.