Moskva / Russland


Vi har samlet noen utvalgte filmer og reisevideoer om Moskvafor deg slik at du skal kunne få inspirasjon til å reise, men også til å lage film og ta bilder selv.

Bildefremvisning:
Tid: 4 min 38 sek
Innhold: Turistinformasjon
Kategori: privat


De fleste turister str�mmer rett til Moskvas selvsagte hjerte, den enorme R�de Plass. Dette er ikke bare Moskvas, men hele Russlands hjerte. P� og rundt denne gamle markedsplassen finner du de fleste av Moskvas fremste attraksjoner, og dette er uten tvil et av de flotteste og majestetiske torgene i Europa.Videofilm:
Tid: 4 min 47 sek
Innhold: Turistinformasjon
Kategori: hd4.tv

Det kan virke merkelig � anbefale et t-banenett i en turistguide, men g� ikke glipp av Moskvas flotte, effektive og omfattende metrosystem. Mange av byens 176 stasjoner er utrolig vakkert utsmykket, med nok statuer, gyldne lysekroner, veggmalerier, mosaikk og marmorfliser til � gi deg inntrykk av at du er i en operahusfoaj� istedet for en t-banestasjon. Her ser du bevisene hvis du ikke tror oss!


Videofilm:
Tid: 4 min 13 sek
Innhold: Turistinformasjon
Kategori: hd4.tv

Vakre bilder av Moskva etter m�rkets frembrudd tilsatt vakker musikk.

 

Utrolige Volgograd

Langt sør i Russland finner du utrolige Volgograd. Ved Mamayev Kurgan finner du blant annet moderlandsstatuen som strekker seg hele 85 meter til værs! Statuen sto ferdig i 1967 og er et fantastisk skue. Se denne og mye mer i en videofilm som tar for seg turistattraksjoner i fascinerende Volgograd!
 

Peter den store-statuen

Moskva er full av underfundige, storslåtte og gigantiske monumenter og statuer. Den største av den alle er Peter den store-statuen. Bli med på en lærerik tur som gir inspirasjon til et besøk i den russiske hovedstaden!
 

Verdens mest berømte flytur

Tenk deg en 19-åring som midt under den kalde kriger på egenhånd flyr sitt lille Cessna-fly til Russland og lander på Den røde plass.
 

Har du tips om filmer vi bør ha med om Moskva? Eller kanskje du har en film eller fotografier du selv har tatt og som vi bør bruke? Send bilde (jpg-format) eller link til videoklipp til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.