Hotell i Munchen

München har mer enn nok hoteller til at du greit finner et overnattingssted som passer deg. Unntaket er under oktoberfestivalen, du vet den store øl-festivalen som starter i månedsskiftet september/oktober. Her finnes flere hundre hoteller, og variasjonen er stor. Enkle og rimelige hoteller finner du rundt sentralbanestasjonen Hauptbahnhof.

Som alltid er det litt "røffe" omgivelser rundt jernbanestasjonen på kveldstid, men absolutt ikke noe  farlig område. På dagtid er det et multikulturelt mangfold her som er spennende og morsomt å utforske, og dessuten er veien kort til gamlebyen.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


I Schwabing nord for gamlebyen er det også mange hoteller. Ofte av litt høyere klasse. Gamlebyen har færre hoteller og overnattingssteder. Men er du på jakt etter luksushoteller er dette stedet å lete.  München har også campingplasser i utkantområdene og flere hosteller rundt om i byen.  Naturlig nok finner du flere gode hoteller rundt flyplassen også. Et meget godt alternativ av disse er Kempinski Hotell Airport Munchen.


Noen utvalge hoteller i Munchen er:

Vi Vadi Hotel
Dette er et trestjerners hotell som ofte kjemper blant Munchens fire og fem-stjerners hoteller om å være på topp-10-listen for "beste hotell". Hotellet har fri Internett og restaurant. Og som vanlig i Tyskland er det lov med  husdyr. Beliggenhet, service og verdi for pengene er helt topp. Adressen er Marsstrasse 6-10, rett nord for Hauptbahnhof. Det er ikke umulig å få rompriser fra ca 700 kroner natten.

 Les mer - og finn beste pris - på Vi Vadi Hotel i München


K&K AM Harras Hotel
Et rimelig firestjerners hotell er K&K Am Harras Hotel. Dette er på langt nær det mest luksuriøse 4-stjerners hotellet du har bodd på, men sjelden får du mer valuta for pengene. Og i tillegg er betjeningen hyggelig og vaskepersonalet dyktige. Adressen er Albert Rosshaupter Strasse 4, som er et godt stykke vest i Munchen, omtrent ved dyreparken. Imidlertid er det kun 2 minutter å gå til undergrunnsbanen og busstasjonen.

Les mer - og finn beste pris - på K&K AM Harras Hotel

Luksushotell
Munchens antagelig beste hotell, og det sier ikke så lite, er Mandarin Oriental.  Hotellet blir regelmessig sammen med Sofitel Munich Bayerpost rangert som det beste eller nestbeste hotellet i München. Begge nevnte hoteller er 5-stjerners. Regn med flere tusenlapper for rommet per natt. Adressene er henholdsvis Neuturmstrasse 1 i Altstadt, like ved Hofbräuhaus, og Bayerstraße 12 like vest for Hauptbahnhof.

Mer om Mandarin Oriental - Mer om Sofitel Munich Bayerpost

 


 

 


 

Reiseplanetens tips for hotell i Munchen

GHotel Munich i Landwehrstr. 77 er et enkelt tre-stjerners hotell som gir mye valuta for pengene. Hvis du aksepterer at hotellet ikke har 24-timers resepsjon, og at du derfor låser deg selv inn med egen nøkkel på kvelden, så får du til gjengjeld rene store rom i kort avstand fra gamlebyen og sentralbanestasjonen til noen ganger under 400 kroner natten per person. Hyggelig betjening hjelper deg med kart og turistinformasjon, og hotellet har også en liten have hvor du kan ta en kaffe, mineralvann eller en øl.

 Les mer - og finn beste pris - på GHotel Munich