New Delhi Hotell

De fleste turistene ender opp i området rundt Connaught Place på grunn av den sentrale beliggenheten. Velger du et hotell i dette området, vil du likevel være avhengig av transport for å komme deg rundt til attraksjonene, til utelivet og mange av markedene.
 
Vær oppmerksom på at uttrykk som luxury, comfort og resort sitter svært løst i mange hotellbeskrivelser i India, så ikke ha for store forventninger. Et hotell med navn som Imperial Palace Hotel kan vise seg å være et skittent pensjonat uten bad eller klimaanlegg. I motsetning til Europa, er prisene som oftest langt lavere om du tropper opp i resepsjonen selv uten å forhåndsbestille, enn dersom du forhåndsbestiller hos en agent eller på Internett.


KLIKK HER! Kvalitetshotell med prisgaranti!

        Gjør et Hotell-kupp nå!

Følgende hoteller er rangert som de beste turistklassehotellene av anerkjente reisenettsteder:

Maidens Hotel
7 Sham Nath Marg.
Det er et av byens eldste hoteller, beliggende i forholdsvis rolige omgivelser til sentrum å være, nær Red Fort. Les mer.
                      
Hillview Hotel
Shooting Range Road, Suraj Kund, Faridabad.
Dette er et forretningshotell beliggende i rolige omgivelser et godt stykke utenfor sentrum. Det har eget svømmebasseng. Les mer.       

Vivek Hotel
1534-50 Main Bazar, Pahar Ganj.
Det er et budsjetthotell like ved Connaught Place og bazaaren i Gamle Delhi. Les mer.
  
Hotel Corus
B49 Connaught Circus.
Dette er et forretningshotell som ligger like ved Connaught Place i New Delhi. Les mer.
                           
Diplomat Hotel
9 Sardar Patel Marg, Diplomatic Enclave. 
Det ligger i ambassadeområdet og har eget svømmebasseng. Les mer.

Reiseplanetens tips!

Crowne Plaza Hotel
New Friends Colony, New Delhi, 110 025 India
Dette 5-stjerners hotellet ligger i området New Friends Colony i New Delhi. Hotellet har et utedørs svømmebasseng som er vel verdt et besøk på en varm dag i byen. På baksiden av hotellet ligger butikker, gode restauranter og kafeer.  Hotellet har flere restauranter, bar og nattklubb. Blant annet en kinesisk restaurant i øverste etasje. Fra her får du fin utsikt over byen. Rommene er utstyrt med air condition, minibar, TV m.m.
Dette hotellet kan anbefales for sin beliggenhet i New Friends Colony (Delhi er en stor by, og det kan ta tid å reise fra sted til sted) og sitt avkjølende basseng. Dessverre er det noe dyrt å bo her til å være i et billig land som India!