Nice Fly


Fly til Nice

nice-reiseguidebanner

Det er blitt enkelt å komme seg til Nice fra Norge, og er du tidlig ute med bestillingen, kan du få en flybillett fra Oslo til Nice for under tusenlappen.

Det går flere direktefly til Nice fra Oslo Gardermoen med SAS og Norwegian i høysesongen fra midten av mars til midten av oktober. Også Ryanair flyr til Nice fra Moss Lufthavn Rygge. I vintermånedene begrenses tilbudet med direktefly.

I tillegg til ovennevnte selskaper flyr blant annet KLM daglig med mellomlandinger i Amsterdam fra de største flyplassene i Norge. Du kan også reise med SAS via København, Lufthansa via Frankfurt, Air France via Paris m.fl.

Reiser du med fly som går direkte fra Oslo til Nice, tar flyturen i underkant av 3 timer. Med flybytte vil reisen til Nice normalt ta 4–6 timer.

Billige flybilletter reiseplaneten

Gjør et flykupp nå!

KLIKK HER!  Største og beste samling av billige flybilletter!

Komme seg fra flyplassen til sentrum av Nice
Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum av Nice, og om du ønsker kan du gjøre dette på en rimelig måte. Det går daglig buss hver halvtime fra flyplassen til jernbanestasjonen, Gare Thiers. Bussen koster ca. 30 kroner. Det går også direktebuss til busstasjonen i Nice, denne koster også 30 kroner. Det rimeligste alternativet er lokalbussen, nummer 23, som stopper ved alle holdeplasser og derfor tar lengre tid. Denne går til jernbanestasjonen (Gare Thiers) og koster bare i overkant av 10 kroner.

Taxi fra flyplassen til sentrum koster fra 200 til 300 kroner, avhengig av når på døgnet og hvilken terminal du skal til/fra, og hvor i byen du skal til/kommer fra. Les mer om transport i Nice her!

Mer informasjon om Nice Cote d’Azur flyplass. 

------> NEXT PAGE