Spise i Rijeka


rijeka-restaurant

Vi ble overrasket over det store antallet restauranter i Rijeka.  Spesialiteten er sjømat, men du får selvsagt alt du kjenner av internasjonale retter, enten det er vegetarmat eller kjøttretter.  Dessuten har en storby som Rijeka nok av hurtigmatkjeder, og det er ingen problemer å få seg pizza, taco eller en hamburger.

Rijeka har flere koselige restauranter.  Prisnivået er rimelig, og bredden er stor nok til at du helt sikkert finner et speisested som passer deg. Tar du drosje til byene Volosko eller Opatija  vest for Rijeka så finner du dessuten restauranter i gourmetklassen.

Noen utvalgte restauranter i Rijeka

Konoba Nebuloza i Rijeka

Ønsker du å besøke en restaurant med "lokale" spesialiteter servert i en rustikk atmosfære, så er Konoba Nebuloza i gaten Titov trg. 2b et godt valg. Konoba Nebuloza er åpent alle dager unntatt søndager. Her får du alt fra sjømat til svinekoteletter.  http://www.konobanebuloza.com

Tarsa Restaurant i Rijeka

En noe annerledes restaurant er Tarsa som ligger i gaten Josipa Kulfaneka 10, Trsat.  Restaurant Tarsa har en mengde retter på menyen, blant annet flere spesialiteter fra halvøya Istria.  Hit kommer også lokalbefolkningen, noe som jo gjerne er et godt tegn.  Restaurant Tarsa holder åpent fra 1200 til midnatt alle dager i uken.

 

------> Reiseguiden om Rijeka fortsetter

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


{fcomments}