Roma

roma-pantheon

Roma er en av våre absolutte favorittbyer. I Roma vandrer du praktisk talt gjennom historien, og byen er på mange måter et museum i seg selv. Romerne er stolte og hyggelige, og til tross for mengder av turister så kan du trygt spørre fastboende om veien til den attraksjonen du leter etter. Du må være forberedt på mye støy både på grunn av et yrende folkeliv og et utall scootere og biler. Men du finner også stille områder, der du kan slappe av og nyte livet.

Roma har turistsesong hele året, men periodene medio juli til september og desember til februar er roligere. Om sommeren flytter mange romere ut av byen og til sine sommerhus og leiligheter ved havet hvor Italia byr på sol og strender. I vintermånedene er det færre turister enn ellers. Somrene kan være veldig varme, spesielt juli og august.

Roma er iskrem og espresso, stil og mote, koselige uterestauranter og historiske severdigheter. Roma stiller krav til deg som besøkende. Lær byens hemmeligheter og kjenn dens attraksjoner, så vil Roma gi deg flerfoldig tilbake. For mange førstegangsbesøkende vil Roma bli en ny favorittby, som de besøker igjen og igjen.

Billige flybilletter reiseplaneten
KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 ------> Reiseguiden om Roma fortsetter...