Svømmetur i dødsburet i Darwin

bangkok samutprakarn3

Kunne du tenke deg å svømme sammen med noen enorme beist av krokodiller? 

Du kan hvis du vil ta sjansen på nærkontakt med enorme krokodiller. For i Darwin i Australia finnes det nemlig en park som har "dødsburet" som sin hovedattraksjon. Så er du adrealinsøkende så tar du kanskje turen til Crocosaurus Cove?

Krokodille på mer enn 700 kilo!

"Dødsburet" har plass til to personer, og minner om en stor glasskolbe. Glasset er naturligvis forsterket slik at det tåler mer enn nok av kraftige støt. For dette «buret» senkes nemlig ned i et basseng hvor det befinner seg store saltvannskrokodiller, hvorav den største er mer enn 5 meter lang og veier rundt 700 kilo. Det er krokodillen «Burt», som forøvrig har hatt en rolle i filmen om Crocodile Dundee. Du og andre adrealinsøkende gjester får lov til å tilbringe 15 minutter i buret, og dermed oppleve hvordan det er å ha krokodiller tett innpå seg.



15 års grense i "dødsburet"

Det garanteres fra parkens side at buret er 100 % sikkert. Men vi kan forsikre alle om at dette føles svært så skummelt uansett. Aldersgrensen for å svømme i buret er satt til 15 år. Crocosaurus Cove befinner seg i gaten 58 Mitchell Street i Darwin City, og Darwin ligger forøvrig helt nord i Australia. Åpningstider er fra 0900 til 1900 alle dager. Inngangsprisen i parken er ca 28 Australienske dollar, men du må ut med ca 120 Australske dollar hvis du vil ta svømmeturen i "The cage of Death". En Australiensk dollar koster litt mindre enn en amerikansk dollar.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.