Hotell i Shanghai

Det finnes mange hoteller i Shanghai, og mange svært bra. Hotellprisene i Shanghai er lave sammenlignet med Norge, og vi anbefaler at du går litt opp i hotellklasse (hvis du ikke reiser på lavbudsjett). Da får du mye ekstra for pengene.

Det finnes hoteller og overnattingssteder over hele byen, men vi mener det beste er å skaffe hotell i områdene Huangpu og Jing’an eller i French Concession. Det finnes for eksempel flere hoteller i nærheten av hovedjernbanestasjonen. Det er praktisk å bo på et hotell som er enkelt å finne frem til hvis du har tenkt å benytte kollektivtrafikk fra flyplassen.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


De følgende hotellene har de siste månedene fått de beste tilbakemeldingene fra sine gjester:

Det finnes mange virkelig topp femstjernershoteller i Shanghai. Aller best er kanskje Pudong Shangri La Shanghai. Det ligger i Fu Cheng Road 33 i Pudong-området. Et annet spektakulært hotell er Grand Hyatt. Det disponerer etasjene 53 til 87 i Jinmao-tårnet. Her har du en utsikt du knapt kan forestille deg. I tillegg finner du en meget flott restaurant her.Spesielle hoteller i Shanghai!

Peace Hotell
Hotellet ligger rett ved the Bund, og er et synlig bevis på rikdommen til Victor Sassoon fra Baghdad.

SAS Radisson
SAS Radisson har kanskje sitt mest spesielle hotell i Shanghai. Hotellet har en spektakulær nattklubb på toppen. Utenfra ser det ut som om en UFO har landet på hotellet. Hotellet ligger i Nanjing Lu 88 i nærheten av the Bund og Renmin Square.