Tenerife

tenerife-las-teresitas. GNU License

Tenerife er den største av alle kanariøyene og er kanskje mest kjent for vulkanfjellet Teide, som er det høyeste fjellet i hele Spania.  Tenerife har en rekke andre attraksjoner, og med alle sine tilreisende turister finner man naturlig nok et hektisk natteliv på øya. Men Tenerife byr dessuten på sjarmerende landsbyer og bortgjemte strender, for den som vil være litt for seg selv.Tenerife reiser du til året rundt!

Tenerife er et fornuftig reisemål året rundt. Og selv om det er litt kjøligere temperaturer om vinteren, finnes det knapt maken til tilsvarende reisemål i Europa for den som er på jakt etter sol og varme, hvis du ser bort fra de andre Kanariøyene.  For alle Kanariøyene byr på herlig ferieklima nær sagt når som helst.

Tenerife er først og fremst reisemålet for de som sikter seg inn mot surfing, bading og svømmebasseng, kombinert med late timer på sandstranden iført godt med solkrem. Derfor er naturlig nok øya et populært charterreisemål, og du vil helt sikkert treffe haugevis av andre turister fra Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og Tyskland.

Tenerife er imidlertid mer mangesidig enn mange tror. Så hvis du gir Tenerife en sjanse, vil du se at øya har mange fasetter.  Uansett om du er naturelsker, kulturinteressert, eller rett og slett en badeløve; du finner deg tilrette på Tenerife!