Fly til Utrecht

Du tenker kanskje at det er vanskelig å komme seg til Utrecht fra Norge, med mellomlandinger og fremmede flyplasser? Det går tog direkte fra Amsterdams flyplass Schiphol til Utrecht, og togreisen tar bare rundt 35 minutter.

Det nederlandske flyselskapet KLM flyr flere ganger daglig direkte til Schiphol fra både Oslo Gardemoen, Torp Sandefjord, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim, med flypriser fra under 2000 kroner inkludert de høye flyplassavgiftene Schiphol har. Også SAS og Norwegian flyr (nærmest i skytteltrafikk) til Schiphol fra Norge.

Schiphol er en av Europas viktigste og største flyplasser. Flyplassen har langt over 40 millioner passasjerer i året og er hjemmebasen til flyselskapet KLM. Schiphol er en flott flyplass med en rekke butikker; ikke minst kan du gjøre gode kjøp av diamanter, tulipaner og elektronikk. Flyplassens hjemmeside gir deg masse informasjon og også gode kart over flyplassen og restaurantene og butikkene der. Flyplassen er mye større enn for eksempel Gardermoen, og husk å beregne god tid for å komme frem til riktig utgang når du skal hjem. NB! Det kan være lange køer i sikkerhetskontrollene.