Hotell i Warszawa

warszawa polonia palace hotel

Selv hoteller sentralt i Warszawa er forholdsvis rimelige. Du finner selvsagt internasjonale luksuskjeder som Hilton, Sofitel og Marriott hvis du vil bo dyrt. Men du trenger ikke betale mange hundrelapper per natt i dobbeltrom for et godt lokalt turistklassehotell.De lokal-eide hotellene er som oftest rimeligere enn de internasjonale kjedene, men ikke nødvendigvis med særlig lavere standard. Siden du antagelig kommer til å tilbringe mest tid i Gamlebyen i Warszawa, foreslår vi at du også finner deg et hotell i gangavstand herfra, selv om prisen naturlig nok blir rimeligere desto lengre unna du bor. 

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Her er noen utvalgte hoteller i Warszawa

2star Hotel Ibis Stare Miasto

Al.Muranowska 2
I gangavstand til Gamlebytorget og Slottet. 333 enkle rom med klimaanlegg og internettilgang. Hotellet har også egen restaurant og bar, og ligger rett ved det uhyggelige Monumentet for de Falne og Myrdede i Øst. 

Veldig gode tilbakemeldinger. Hotel Ibis Stare Miasto gir verdi for pengene.


5star Westin Warszawa

Jana Pawla II.
Westin Warszawa er et fantastisk hotell. Vi snakker om et 20 etasjes moderne hotell beliggende ved en av hovedgatene i forretningsstrøket, noen hundre meter nord for sentralbanestasjonen. 361 rom med alle fasiliteter. Restaurant, bar, businessenter, treningsstudio og sauna og mye mer, inkludert design og luksus.


3star Old Town Apartments

12/14 Rynek Starego Miasta, apt 2.
I Gamlebyen er det ikke mulig å bo mer sentralt enn dette. Leiligheter for to, fire eller fem personer, beliggende på selve Gamlebytorget, med et lite kjøkken og bad. Vær obs på at leilighetene som vender ut mot torget har flott utsikt, men høyt støynivå.  


Eksklusive hoteller

5starLe Regina

Koscielna 12, Nowe Miasto.
Et elegant femstjerners butikkhotell med langt mer diskret, men allikevel esklusiv eksteriør, enn sine 5-stjerners søstre rundt om i Warsawa.

Le Regina er beliggende i en rolig brosteinsgate noen meter fra torget i Nybyen. Spa, innendørs basseng og sauna. 61 rom med klimaanlegg, safe, minibar og internettilgang.   


5star

 InterContinental Hotel Warsaw

Emilii Plater 49.
Ganske nytt femstjerners hotell beliggende i sentrum like ved Kultur- og Vitenskapspalasset. 326 rom, alle med safe, internet, minibar og klimaanlegg. På 43. og 44.etasje ligger et treningsstudio og et svømmebasseng med flott utsikt over byen. Tre restauranter og to barer. Luksus for weekenden? Da er dette et godt valg.


Reiseplanetens spesialtips! 

4star Polonia Palace

Al. Jerozolimskie 45.
Warszawas eldste hotell åpnet i 1913 og ligger på hovedgaten midt i sentrum. Hotel Polonia Palace har store lyse rom med klimaanlegg, internettilgang, minibar og safe. Fabelaktig frokostbuffet med verdens ferskeste honning; ja, de har faktisk en egen bikube i frokostsalen.

Tilbakemeldingene på Hotel Polinia Palace er fantastiske.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.