East Hotel - Europas mest sexy hotell

EastHotel01

Når mørket kommer sigende i Hamburg, står solen opp i Østen! Det gjelder også for East Hotel i St. Pauli, et spydkast eller to fra både Grosse Freiheit med sine neonskilt og Reeperbahn med sine røde lys og kneiper.

50 % rock’n’ roll, 25 % Charles Bukowski og 25 % skamløs prostitusjon

Overskriften er hentet fra et noen år gammelt Seasons-magasin, og de passer like godt nå som da på St. Pauli i Hamburg. Det er her du finner East Hamburg Hotel. Fasaden røper ingen ting, men går du inn i lobbyen så får du straks en følelse av at julegaven som var pakket inn i gråpapir, allikevel var den fineste.

Dette er ikke et kjedelig designhotell!

Glem stive designhoteller med overklassegjester. Du finner naturligvis dem her også, men alle mykner liksom opp på East. Rommene velges på samme måte som du plukker klesplagg. Dvs. at de er merket ut fra small, medium, large, x-large osv. Sistnevnte utgjør for øvrig en egen leilighet på 150 kvadratmeter, og bør mer enn matche kravene til selv den mest storforlangende av oss.



Velg etasje etter duft!

Men East byr på mer enn romvalg etter klesstørrelser. Du kan også velge etasje etter duft. Kanskje lotus, ingefær eller kanel passer? Hver etasje har sin egen aroma. Hvis ikke velger du kanskje ”vann-etasjen”. ”Aqua-delen” har kun vannsenger på rommene og badstue er naturligvis også tilgjengelig for gjestene.

Et surrealistisk herlig interiør!

EastHotel03

Fargebruk og møblement er svært gjennomtenkt. Ikke bare er konseptene gjennomført til minste detalj, det står seg også tidsmessig. Rolige duse farger kombineres med erotiske dråpeformede møbler og rekvisitter. Du har knapt sett mer innbydende og delikate barstoler enn på East.

Les mer om - og finn beste priser på - East Hotel

Ikke uoppnåelig for noen!

Hamburg er en by som dessverre ikke står på storbylisten til så alt for mange nordmenn. Det er synd, siden denne store metropolen i tillegg til å ligge så nær oss, er en av de mest innovative, spennende og morsomme byene å besøke. Kunst, kultur, mat, showbiz og rølpete kneiper. Hamburg har alt, med unntak av sydligere strøks varme klima.

Og du kan gjerne bo på East. Romprisene starter nemlig på ca 155 Euro for de rommene i størrelse ”small”, og for 25 Euro mer kan du faktisk få størrelse large, som starter på 45 kvadratmeter. Og 1. oktober er det Indian Summer Ball på hotellet!

Photo: copyright: East Hotels