Forsidebilde SurfersBeach


Orangutangen Nonja
i Schönbrunn DyrehageNonja


Sosiale medier er ikke bare til for mennesker. Orangutangen Nonja i Schönbrunn Zoo i Wien viser nå sine kvaliteter som fotograf. Og bildene er ikke mye dårligere enn hva vi ellers har sett hos enkelte Facebookbrukere av menneskearten!

En sprek og ungdommelig "gamling"

Nonja er en 33 årig orangutangdame som bor i Schönbrunn Zoo i Wien. Hennes tumleplass er et 750 kvadratmeter stort og lukket område hvor hun knipser i vei med sitt kamera. Utstyret er forøvrig sponset av Samsung, så Nonja må vel nærmest være å regne for profesjonell?

Besøk Nonja da vel!

Dyreparken i Wien er enkel å finne der den ligger i vakre Schönbrunn ved Maxingstrasse 13B. Mest kjent i området er nok Schönbrunn slott som kanskje er det viktigste kulturmonumentet i hele Østerrike. Dyreparken er åpen året rundt. Fra oktober til januar er åpningstidene 0900-1630, i februar fra 0900 – 1700, mars fra 0900 - 1730 og fra april til september 0900 - 1830.

reisemannFinn en rekke reisetips om Wien hos Reiseplaneten

 

 

Finne frem til Nonja

Du kommer enkelt til dyreparken ved å ta metro til Hietzing Stasjon, tog nr 10, 58 eller 60, eller buss nr 15A, 51A, 56A eller 156A.

Tusenvis av tilhengere over hele verden!

Nonja har i skrivende stund ca 76.000 tilhengere og nye melder seg på til stadighet. Og det er til tider morsomt å lese noen av kommentarene til hennes bilder. Blant annet er det flere som trekker assosiasjoner til egen leilighet når man ser "buret" til Nonja. Kanskje på tide å finne frem vaskebøtte og skurefille?


Du kan bli tilhenger av Nonja på Facebook. Søk opp Nonja og du finner uttallige flotte orangutangbilder! Eller klikk på denne Facebooklinken

Bildet er fra Nonjas Facebook-side!



 

Les flere reiseartikler om Wien