Fantastiske Bay to Breakers i San Francisco

san francisco bay to breakers

Glem alle andre gateløp. I alle fall hvis du egentlig ikke liker å løpe, men allikevel skulle ønske at du kunne skryte på deg deltakelse i et internasjonalt "løp".  Løsningen er å få startnummer til Bay to Breakers i San Francisco. Tidspunktet er normalt medio mai, og flere enn 100.000 løpere deltar. Hvis du ikke vil delta er det gratis å se på.  Det er minst like morsomt.

I USA arrangeres en rekke joggeløp. Og det kanskje aller mest spesielle er Bay To Breakers i San Francisco. Løpet er knapt for langdistanse å regne, med sine ca 12 kilometer.



Og selv om løpet i seg selv ikke er så langt, så er tradisjonen lang. Dette er faktisk et av verdens eldste organiserte løp. Det hele startet i 1912. Det er også et løp hvor fantasien ikke kjenner noen grenser når det gjelder påfunn, kostymer og annet moro når det gjelder de nesten hundre tusen deltakerne som ikke er i kategorien "profesjonelle løpere".



Har du lyst til å komme deg til USA og San Francisco? Sjekk reiseplanetens guide om byen og se vår side om fly og flybilletter til San Francisco.

Oppmøte kl 0800 på suite 410, 600 Townsend Street. Se kartet under:

{googleMaps addr="600 Townsend Street, San Francisco, USA"
width=100% height=300 zoom=12 addoverview=0}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.