Heart Attack Grill

las vegas heart attack grill 

Noen ting må bare oppleves. I alle fall når slagordet er "Help us fight Anorexia". Du vet det er farlig, men fristelsen blir for stor. Slik er det med Heart Attack Grill, the home of the Duble bypass burger!

Photo: by Alexander Blecher, blecher.info. Licensed under CC BY-SA 4.0 via CommonsSigaretter uten filter

Konseptet er like enkelt som det er genialt - eller kanskje sinnssykt. All sunn mat er fjernet fra menyen, porsjonene er enorme, og mengden kalorier likeså. Eller hva sier du en Quadruple Bypass Burger, og en garantert sukkerholdig Cola og frityrstekte poteter, gjerne etterfulgt av en sigarett uten filter?

Med slagordet "Taste Worth Dying for!" er det kanskje ikke rart at konseptet også innbefatter serveringspersonale, kvinnelige sådanne, i svært små og trange sykepleieruniformer og en mannlig leder, Dr Pete, i legefrakk med stetoskop?


Ring 911 ved besøk på Heart Attack Grill

HeartAttack2 MarySue

Heart Attack Grill er en kultrestaurant som raskt har skaffet seg både venner og fiender. Og på hjemmesiden blir både protestropene og hyllestene liberalt fremvist. Noen finner et måltid på 8000 kalorier groteskt, andre opplever det mer som en attraksjon.

Skulle du bli dårlig, annonserer i alle restauranten at de ikke har telefon, og du selv må ringe 911. Uansett så er Heart Attack Grill blitt noe av en turistfelle, og kanskje dukker det opp en i nærheten av deg snart også?I USA selvfølgelig

I skrivende stund finnes det kun en Heart Attack Grill-restaurant. Selvfølgelig i USA. Restauranten finner du i 450 Fremont Street 130, Las Vegas (så klart), og nye restauranter er (selvsagt) under planlegging.  Hvis alt går som det skal, så er de sikkert åpnet nå. Din tur til "heart attack"!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.