• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Om oss

Reiseplanetens misjon og visjon !

reisemannenReiseplanetens misjon er å hjelpe folk flest til en bedre ferie. Hos oss skal du finne informasjon om reisemål, attraksjoner og opplevelser som både inspirerer deg til å reise og som medvirker til at din neste reise også blir den beste. Vi skal gjennom brukervennlig og relevant informasjon gi deg det du trenger for at nettopp din reise skal bli så vellykket som mulig. Vi underholder og skaper glede gjennom en stor samling av reisequizz, fotogallerier, videosamlinger, rangkinglister og mye annet. Alt for at du skal kunne hygge deg med vår side alene eller sammen med andre.

Reiseplaneten.no har en visjon om å bli skandinavias største og ledende nettsted for reiseinformasjon. Reiseplaneten jobber i flere medier, nettopp fordi din ferie krever det. Du får reiseguider, reisetips og reiseinformasjon fra Reiseplaneten på Internett, mobiltelefon, nettbrett, mp3-spiller og hva nå du benytter. I tillegg har vi store og ikke minst lese- og utskriftsvennlige reiseguider slik at du enkelt og raskt kan lage dine egne reiseguider på papir for de mest attraktive reisemålene i verden.

Reiseplaneten.no samarbeider med aktører og personer med lang, variert og bred erfaring fra reiselivet. Reiseplaneten.no eies og drives av Ambrosia Norge ANS. Ambrosia Norge ANS ble stiftet i 1992 og har i mange år levert innhold av høy kvalitet på ulike medier.

En viktig fellesnevner er at alle som bidrar på Reiseplaneten.no lever og ånder for reiser og alt det bringer med seg.

Ønsker du å bidra på Reiseplanetens sider? Bruk aktivt våre kommentarfelt i ulike artikler, eller vår facebookside www.facebook.com/reiseplaneten. Eventuelt kan du sende en mail til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og forklar hva du kan tenke deg å gjøre.

Våre brukere/lesere!

Les Reiseplanetens leserundersøkelse!

Redaktør for Reiseplaneten : Bengt E Olsen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
92 48 14 90
Postadresse: Ambrosia Norge ANS, Halstoppen 11, 1397 Nesøya

Reisetilbud

Reiseplaneten redReiseplaneten jobber så hardt som mulig for å gi deg de beste reiseguidene helt gratis.  Du støtter oss ved å kjøpe dine reiser via våre partnere.


Lufthansa logoLufthansa er et av verdens største flyselskaper og tar deg ut på eventyr. Sjekk priser og reiser!


supersaver

 


Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Bestill billige reiser hos Supersaver!


Booking com logoBooking.com er kjent for sine svært gode priser og flotte nettsider. Bestill ditt hotell her!

 


 

GoogleAds


Vil du finne billigste flybilletter? Da skal du sjekke ut denne flysøkemotoren hos Kelkoo! Husk at du støtter Reiseplaneten.no ved å bruke våre partnere. Dette er kjente, rimelige og trygge reisetilbydere.
 
nudecelebvideo.net loadpornmovies.com