• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Fly til Salzburg

salzburg airport

Det er enkelt å komme seg til Salzburg. Dette er jo tross alt en av de største byene i Østerrike. Salzburg har sin egen flyplass (Salzburg Airport) og den markedsføres selvfølgelig som Salzburg Airport W.A. Mozart.

Photo by: Corradox - Eigenes Werk, CC BY-SA 3.0, Link

Salzburg Airport ligger kun noen få kilometer sydvest for sentrum av Salzburg. Vi kan for ordens skyld nevne at flyplassen er den nest største i Østerrike og at den er hub for lavprisselskapet Eurowings. Salzburg Airport har iata-koden SZG.

Busser (linje 2 og linje 10) sørger for at du enkelt kommer deg til sentrum, eller til Salzburgs offentlige transportsystem. Flybussene har avgang hvert 10. minutt.

Munchen Airport

Alternativet til Salzburg Airport er store Flughafen Munchen Franz Josef Strauß, (utenfor Munchen i Tyskland). Det er en rekke flyselskaper som flyr fra Norge til Munchen Airport. Lufthansa og SAS har f.eks. daglige flyruter fra Oslo til Munchen.

Fra Munchen kommer du enkelt og raskt til Salzburg med f.eks. tog fra Hauptbahnhof som ligger i sentrum, like ved Altstadt. Togturen tar vanligvis mindre tid enn to timer. Kjører du bil så er strekningen mellom Munchen og Salzburg ca. 150 kilometer, med noen forskjeller avhengig av hvilken vei du velger (med eller uten bom).

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

 

Reisetilbud

Reisetilbud

Reiseplaneten redReiseplaneten jobber så hardt som mulig for å gi deg de beste reiseguidene helt gratis.  Du støtter oss ved å kjøpe dine reiser via våre partnere.


Lufthansa er et av verdens største flyselskaper og tar deg ut på eventyr. Sjekk priser og reiser!


supersaver

 


Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Bestill billige reiser hos Supersaver!Booking.com er en av verdens mest populære hotellsøkemotorer. Bestill ditt hotell hos Booking.com!