• Reiseplaneten

    Reiseplaneten

    Pur reiseglede!
  • 1

Samarbeid med Reiseplaneten

reisemannenReiseplaneten produserer kvalitetsinformasjon i en rekke medier for at folk flest skal få inspirasjon, og kunnskap om attraktive reisemål, severdigheter og attraksjoner over hele verden. Alle våre reiseguider er redaksjonelt behandlet og skrevet av folk med lang erfaring innen reiseliv. Vi stiller også krav til våre partnere og vil påse at de samme strenge krav til kvalitet opprettholdes fra alle involverte.

Reiseplaneten vektlegger kvalitet og objektivitet. Reiseplaneten har ikke som intensjon å ha flest mulige kommersielle samarbeidspartnere, men gode partnere som vi kan skape vinn-vinn-situasjoner med. Overordnet er tilbudet til Reiseplanetens lesere og våre samarbeidspartnere må forsterke verdien til våre nettsiders brukere.

Jeg vil annonsere på www.reiseplaneten.no. Les mer om priser og annonseformater.

Jeg vil annonsere på reiseplanetens utskriftsvennlige reiseguider. Les mer...

Jeg vil leie reiseguider og/eller reisetips-generator fra Reiseplaneten AS. Les mer...

Jeg vil legge ut mine pakkereiser hos Reiseplaneten AS. Les mer...

Teknisk informasjon om bannere og materiell som sendes Reiseplaneten AS. Les mer...

Det finnes ingen bedre grunn enn våre lesere til å samarbeide med oss. Les vår leserundersøkelse her! Hvis du allikevel trenger flere begrunnelser så får du her nye ....


10 gode
grunner til å samarbeide med oss!


Reiseplaneten fokuserer på kvalitet når det gjelder layout, innhold og brukervennlig teknologi. Dette sikrer leserne gode brukeropplevelser som igjen gir deg som partner verdi.
Reiseplaneten utvider kontinuerlig sitt sortiment og har som målsetting å bli Nordens ledende reiseportal. Det gir trygghet for deg å samarbeide med en stor og seriøs aktør!
Reiseplaneten arbeider aktivt med kampanjer i medier som aviser, Internett, radio, boards m.v. for å maksimere trafikk og merkekjenneskap.
Reiseplaneten søkemotoroptimaliserer sitt innhold for at flest mulig skal finne frem på Internett. Dette sikrer deg flere eksponeringer.
Reiseplaneten jobber aktivt med sine samarbeidspartnere du får anledning til bl.a. å delta med nyhetsbrev, happenings og konkurranser. Du får mer for pengene hos Reiseplaneten.
Reiseplaneten jobber bevisst med utvalg av partnere. Dette for å sikre at partnere får verdi for sin investering og samtidig sørge for at samarbeid og aktiviteter blir til konkrete handlinger!
Reiseplaneten har et mangfold av tjenester og sider på nettet, noe som gjør det mulig for deg som partner å bli eksponert der du ønsker og slik du ønsker!
Reiseplaneten tar ikke betalt av sine brukere for nettsidens tjenester. Dette sikrer at brukere regelmessig besøker våre sider og at de er lenge på www.reiseplaneten.no
Reiseplaneten er fleksible og innovative. Spesialopplegg og utvikling av nye tjenester diskuteres med stor interesse!
Reiseplanetens tjenester er rimelige. Sammenlign med hvem du vil!

Kontakt undertegnede for mer informasjon, et møte eller bestilling.
Bengt E Olsen,
tlf: 92 48 14 90, eller send epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..