Forsidebilde SurfersBeach

Beziers Spise

Spise i Beziers

Du behøver ikke være redd for å gå sulten i Frankrike. Alle byer i landet har et stort utvalg av gode spisesteder. Og i Beziers er også mye av det beste fra det katalanske og spanske kjøkken inkludert. Legg til at regionen er kjent for sin vinproduksjon, og du forstår at ganen får noen gode dager i løpet av ferien.



Det er ikke kjempebillig å spise ute i Beziers, men normalt skremmer ikke prisene på restauranter i utlandet turister fra Norge. Frankrike er på langt nær noe lavkostland, men kvaliteten på maten er som regel høyere enn prisen. De aller fleste kokkene setter sin ære i å foredle de gode råvarene til smakfulle retter. Resultatet blir at du nær sagt alltid får valuta for pengene.

Utvalgte restauranter i Beziers

Gaten rue Viennet i gamlebyen kan fremstå som matgaten i Beziers. Vi anbefaler i alle fall Le Cep d'Or i rue Viennet 7. God kvalitetsmat for pengene.

L'Ambassade i 22 boulevard de Verdun går for å være en av byens beste restauranter. Det merker du imidlertid også på prisene. Her må du regne med hovedretter fra 200 kroner. Men vinen er i alle fall mye rimeligere enn hjemme på L'Ambassade.

Béziers har en rekke relativt nyåpnede restauranter. En av de beste er L'Octopus i gaten 12 Rue Boïeldieu. L'Octopus ble belønnet med en Michelin-stjerne i 2009, men er allikevel ikke avskrekkende dyr. Stengt søndager og mandager.

La Compagnie des Comptoirs
Hvorfor ikke besøke et genuint brasserie av høyeste kvalitet når du er i Beziers? Vi foreslår at du tar turen til 15 Place Jean-Jaurès og restauranten La Compagnie des Comptoirs. Menyen er influert av det asiatiske kjøkken, noe som gjør Middelhavsmaten enda mer spennende og god! Også her er det stengt søndager og mandager. Prisene er ikke lave, men vi garanterer valuta for pengene.

Caféer i Beziers

Er det tidlig om morgenen så er et tips å herme etter de lokale innbyggerne og ta morgenkaffen på Cafe du Marche. Denne caféen har perfekt beliggenhet med tanke på at du høyst sannsynlig allikevel er på vei til markedet i Les Halles.

Et annet Café-tips er Cafe "La Comedie", som antagelig er den eldste baren i Beziers. Den er absolutt verdt et besøk. Adressen er 26 Allée Paul Riquet.

Når kvelden kommer og du er både litt småsulten samtidig som du har lyst å nyte et glass vin, så vil et godt alternativ være å ta turen til “Den fulle kamel!”  Le Chameau Ivre ved Place Jean-Jaures holder åpent utover kvelden alle dager med unntak av søndager og mandager.

Her kan du nyte en enorm mengde med gode viner til kjente og ukjente spanske tapas-retter. Stedet er populært også blant de fastboende.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.