Forsidebilde SurfersBeach

Beziers Leiebil

Leiebil og Beziers

beziers river orbBeziers er et godt utgangspunkt for utflukter sør i Frankrike. Eller til Spania. De fleste besøker i alle fall Pyreneene, den majestetiske fjellkjeden som danner den naturlige grensen mellom disse to nevnte landene.

Photo: "River Orb viewed from Beziers" by RudolfSimon photo shot by Ellen Christ-Renz - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.


Leiebil kan absolutt anbefales til turister som kommer til Beziers, for det er rimelig å leie bil i Frankrike. Ofte kan det være lønnsomt å bestille leiebilen før du reiser. Da vil alle nødvendige forsikringer være inkludert, men husk at du ofte uansett må betale en egenandel ved skade. 

Dette kan du også forsikre deg mot, men det kommer i tillegg. Med tanke på at tilsynelatende annenhver bil i Frankrike har en eller flere bulker, er kanskje ikke dette så dumt. Du kan velge om bilen skal hentes ved ankomst på flyplassen eller i Beziers sentrum.



Leiebil AEGJØR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!


Det er korte avstander mellom stedene som er verdt å besøke. Dersom du velger å kjøre på motorveiene, koster det ekstra. Du tar en billett på bomstasjoner når du kjører inn på motorveien, og betaler ut fra strekningen du kjører og hva slags kjøretøy du har. 

Det er imidlertid ikke mye du ser av den franske naturen fra motorveien. Det kan derfor anbefales å ta de rimeligere og langt mer tiltalende småveiene. Vær oppmerksom på at det kan være stor trafikk på veiene i høysesongen, så da bør du beregne ekstra tid for å komme frem.

Byer som Montpellier og Narbonne ligger en kort kjøretur fra Beziers. Tar du dagsturer vil du kunne besøke enda større byer.



Noen utvalgte reisemål med leiebil fra Beziers er:

Barcelona, ca 282 km og 2 t og 45 minutters kjøring

Barcelona er ikke Spanias hovedstad, men uomtvistelig by nummer en blant turistene. Absolutt alle elsker Barcelona!

Barcelona har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er Barcelona begunstiget med strandpromenade, Middelhavet og stor badestrand.

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC from="Beziers, Frankrike" to="Barcelona, Spania"}


Skriv ut detaljert kart og kjørebeskrivelse fra Beziers til Barcelona!

 

Marseille, ca 231 km og 2 t 20 minutters kjøring

Marseille er Frankrikes eldste by og har tre kilometer med flotte strender å by på. Men de fleste av oss kjenner vel mer byen som en eksotisk smeltedigel av forskjellige kulturer. Marseille var porten mellom Sør-Europa og Nord-Afrika, og havnen er fortsatt viktig for byens eksistens.
 
Marseille er ikke er spesielt turistpreget, og du skal ikke gå lange veien før de færreste prater engelsk. Men det gjør besøket enda bedre synes vi. Her møter du et ekte, og litt annerledes Frankrike!

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC from="Beziers, Frankrike" to="Marseille, Frankrike"}

Avignon, ca 157 km og 1 t 45 minutters kjøring

Avignon er en hyggelig og vakker by med rundt 90 000 innbyggere. På 1300-tallet var faktisk dette hjemstedet for sju paver i stedet for Roma, og byens fremste severdighet er det imponerende Palais des Papes, eller pavepalasset. Dette er verdens største gotiske palass.

Ellers er Avignon et godt tips for shoppingglade turister.  Du bør også få med deg et «cruise» på Rhône-elven og smake Provence-regionens ypperlige cuisine. 

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC from="Beziers, Frankrike" to="Avignon, Frankrike"}


Skriv ut kart og detaljert kjørerute fra Beziers til Marseille, via Avignon