Forsidebilde SurfersBeach

Bologna Hotell

Hotell i Bologna

Bologna-reiseguidebanner

Det er begrenset med hoteller i bysentrum, og prisene er dermed ikke de beste, med mindre du bestiller god tid i forveien. Du finner en del turistklassehoteller rundt togstasjonen, men dette er ikke det peneste eller mest interessante området i byen.  De fleste turister vil bo nære Piazza Maggiore. 

I grei gangavstand fra nevnte plass finner du flere sjarmerende og gode hoteller som gir deg mye valuta for pengene.  Husk også at det finnes flere studiohoteller og leiligheter du kan leie for noen dager i Bologna.  Prisene er spesielt gunstige hvis dere reiser flere sammen.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Ifølge anerkjente reisenettsteder er det disse hotellene som oftest gir deg best valuta for pengene i Bologna: 

3star  Hotel Porta San Mamolo

Vicolo del Falcone 8.
Dette er et lite og sjarmerende 3-stjerners hotell sør i sentrum, ti-tolv minutters gange fra Piazza Maggiore. Hotellet ble nylig oppusset, og har bar, restaurant, internettilgang, klesvask og garasje. Alle rom har minibar og klimaanlegg.  


 

4star  Bologna Excelsior Starhotel

Viale Pietramellara 51.

Godt 4-stjerners hotell like ved sentralbanestasjonen, et kvarters gange fra Piazza Maggiore. Hotellet har treningsstudio, garasje, restaurant og bar, og er hyppig brukt  til konferanser og møtelokaler. Alle rom har fasiliteter som klimaanlegg, safe og minibar.   


 

3star  Hotel Orologio

Via IV Novembre 10.
Svært sentralt og historisk 3-stjerners hotell like ved Piazza Maggiore. Alle rom har minibar, klimaanlegg, internettilgang og safe, og hotellet låner ut sykler gratis til sine gjester. Også internet og en bar i lobbyen.  


 

4star Hotel Novecento

Piazza Gallilei 4/3.
Rent og moderne 4-stjerners hotell i gågate, to minutters gange fra Piazza Maggiore. Dette er søsterhotellet til Orologio, også med minibar, klimaanlegg, internettilgang og safe på rommet. 


 

3star  Fiera Hotel

Via Stalingrado 82.
3-stjerners hotell beliggende ca. tre kilometer nord for sentrum, men god standard, nye store rom og lave priser sammenlignet med sentrumshotellene. Alle rom har minibar, safe og klimaanlegg i sommermånedene, og hotellet har egen restaurant og bar.  



 

 

------> Reiseguiden om Bologna fortsetter...